Dragnea, declaratie de tot rasul: Nu stiam proiectul ordonantei gratierii, n-am inteles ce vor sa faca

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota ianuarie 26, 2017 23:01

Dragnea, declaratie de tot rasul: Nu stiam proiectul ordonantei gratierii, n-am inteles ce vor sa faca

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a facut, joi, o declaratie cel putin hilara. El a afirmat ca nu stia despre proiectul ordonantei privind gratierea si a completat ca n-a inteles exact ce vrea sa faca Guvernul.

Declaratia presedintelui PSD a fost facuta la Digi24. Dragnea a explicat ca a vazut proiectul ordonantei de urgenta pentru gratiere dupa ce s-a intors din vizita in America, numai ca a declarat ca nu a inteles exact la ce se refera documentul.

In mod neasteptat, Liviu Dragnea sustine ca asteapta de la premierul Sorin Grindeanu si ministrul Justitiei, Florin Iordache, clarificari pe aceasta tema. El a mai adaugat ca nu a vorbit cu reprezentantii Guvernului despre ordonanta.

Intrebat daca in calcul angajarea raspunderii pe aceasta chestiune, Dragnea a raspuns:

“Eu nu sunt la Guvern. Nu, vorbesc foarte serios. In subiectul asta trebuie sa vorbiti cu Guvernul. Cu premierul si cu ministrul Justitiei. Si eu m-am uitat cu foarte multa curiozitate, dupa ce m-am intors din America, n-am inteles foarte mult, exact ce vor sa faca, astept si eu sa vad totuti o linie clara. Nici nu am vorbit cu ei si nici nu vreau sa vorbesc cu ei acest lucru.”

Vezi si: Guvernul si-ar putea angaja raspunderea pe gratiere, modificarile la Codul Penal si pe Legea raspunderii magistratilor

Loja de Onoare a Revolutionarilor din Decembrie ’89 cere suspendarea presedintelui Iohannis

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.