Dragnea respinge acuzatiile opozitiei, care a sugerat ca el s-ar afla in spatele acuzarii Laurei Codruta Kovesi

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota februarie 18, 2019 21:32

Dragnea respinge acuzatiile opozitiei, care a sugerat ca el s-ar afla in spatele acuzarii Laurei Codruta Kovesi

Presedintele PSD Liviu Dragnea respinge acuzatiile opozitiei, care a sugerat ca el s-ar afla in spatele acuzarii fostului procuror-sef DNA Codruta Kovesi de catre Sectia de ancheta a magistratilor.

Dragnea a fost intrebat, luni, de jurnalisti cum comenteaza aceste zvonuri. Liderul PSD a spus ca membrii sectiei de ancheta a magistratilor si-au castigat posturile prin concurs si nu au fost numiti pe criterii politice.

“Nu comentez prostiile celor din Opozitie. Eu nu cred ca vreun om politic poate sa fie in spatele unei structuri a parchetului, care, culmea, poate e singura care nu a fost numita politic. Poate asta deranjeaza. Ca oameni care castiga un concurs, ocupa niste posturi si incep sa-si faca treaba, neavand datorii la nimeni, poate asta deranjeaza. Resping categoric asemenea afirmatii, pentru ca nu poate nimeni, nu eu, sa influenteze politic acea structura a Parchetului.”

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi s-a prezentat vineri la Parchetul General, unde a fost audiata de procurorii Sectiei de investigare a magistratilor, intr-un dosar in care este acuzata de abuz in serviciu, luare de mita si marturie mincinoasa.

Procurorii Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie (SIIJ) sustin ca Laura Codruta Kovesi ar fi pretins si primit, in cursul anului 2011, suma de 268.689 lei de la omul de afaceri Sebastian Ghita in legatura extradarea fostului director al FNI Nicolae Popa.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.