DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 127 REZUMAT 14 FEBRUARIE 2017. Intalnirile dintre Sevket si Mukkades lasa urme in familiile Sekercizade si Taskin

Delia Ion
By Delia Ion februarie 13, 2017 17:24

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 127 REZUMAT 14 FEBRUARIE 2017. Intalnirile dintre Sevket si Mukkades lasa urme in familiile Sekercizade si Taskin

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 127 DIN 14 FEBRUARIE 2017. Fatih si Zeynep sunt la firma si discuta despre evenimentele petrecute in familie insa Zeynep simte deodata greturile caracteristice unei gravidute si aleaga spre baie, urmata de Fatih care nu stia ce se intampla cu iubita lui.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 127 DIN 14 FEBRUARIE 2017. La conacul familiei Sekercizade, prezenta lui Ertan face ravagii. Ertan este vizitat in hamam de Mukkader care se ofera sa-l ajute sa se clateasca de clabuc. Mukkader merge chiar mai departe si-l spala pe spate pe tanarul oaspete insa este surprinsa in aceasta ipostaza de servitoarea familiei care, la randul ei, dorea sa-i castige atentia lui Ertan cu un cocktail pregatit special pentru el.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 127 DIN 14 FEBRUARIE 2017. Cei doi fugari deghizati, Sevket si Mukkades, par de nedezlipit in ultima vreme. Ajung pana si pe faleza de la malul marii unde se aseaza pe o banca. Palavragesc pe seama mai multor subiecte insa, parca pentru a-i demonstra ca prea multa apropiere intre ei strica, Sevket se ridica si pleaca fara insa ca Mukkades sa regrete aceasta miscare.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 127 DIN 14 FEBRUARIE 2017. Fatih nu stie cum sa o faca pe Zeynep sa scape de greturi. Se ofera sa-i aduca un ceai desi era evident ca aceste greturi erau normale pentru o femeie gravida. Selin ajunge acasa la paritii ei insa nu mai intelege nimic. Intrand in curtea cinacului ii vede in masina plecand pe Mustafa si Ertan apoi cand intra in vila este anuntata de tatal ei ca o gasise pe Mukkades in garajul in care se ascunde de ceva vreme Sevket.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 127 DIN 14 FEBRUARIE 2017. Mukkades se plimba pe strada si observa cu surprindere ca poza ei era lipita peste tot cu titlul de “persoana disparuta”. Acelasi mesaj il gasesc pe internet si Fatih si Zeynep care nu mai inteleg ce sa creada despre Mukkades. In acest timp, Mustafa ajunge al firma impreuna cu Ertan care o vede pe Cansu. Cei doi se privesc lung si destul de interesati unul de altul.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 127 DIN 14 FEBRUARIE 2017. Ertan este vazut de Orhan care nu ezita sa se duca la el si sa-l aameninte cu bataia. Pana sa ajunga langa ei Fatih si Zeynep, intervine Mustafa care il sfatuieste pe Orhan sa se tina departe de Ertan.

Sevket vine in cartier si se intalneste cu Meryem pe strada. Sotia lui nici nu vrea sa-l bage in seama, dezamagita de ipostaza bizara in care il gasise pe el si pe Mukkades. Sevket ii spune lui Meryem ca a interpretat total gresit cele vazute, ca el nu are nicio treaba cu Mukkades si ca este chiar dezamagit ca sotia lui s-a gandit ca el ar putea calca gresit. Intr-un final, Sevket o imbratiseaza pe Meryem si ii spune ca sentimentele lui sunt neschimbate.

Gasca de sase se strange acasa la Fatih si Zeynep. Dintr-o discutie amiabila pe seama subiectului “Ertan”, totul se transforma intr-o adevarata cearta in care nimeni nu se mai intelegea cu nimeni. Brusc se face insa liniste cand apare Ertan care le marturiseste ca nu intelege motivul adversitatii lui Orhan fata de el. Apoi Ertan are un schimb de replici cu Fatih care cedeaza repede ispitei de a-i da in cap cu o tava pe care o tinea in mana.

Obostita de atata ratacire prin oras, Mukkades ajunge la garajul lui Sevket. Bate in usa insa nu raspunde nimeni caci Sevket era plecat la casa lui Fatih si a lui Zeynep. Dupa ce se vede cu fiica lui si cu ginerele Fatih, Sevket se intoarce la garaj. Ramane surprins sa o gaseasca pe Mukkades in fata usii garajului, dormind pe un carton. Ii face morala ca a venit din nou acolo insa, vazand ca Mukkades nu este intr-o stare prea buna, o primeste inauntru si serveste cu o cescuta de ceai.

La casa din cartier, Haydar venise sa-i ceara mana lui Ayfer. Cum sentimentele dintre ei erau cat se poate de sincere, toti cei ai casei erau bucurosi de initiativa celor doi. Nu fac abstractie nici cele doua fiice ale lui Ayfer.

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.