DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 40 REZUMAT. Zeynep ramane dezamagita de parintii ei insa ii multumeste lui Fatih pentru sensibilitatea lui

Delia Ion
By Delia Ion decembrie 13, 2016 22:59

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 40 REZUMAT. Zeynep ramane dezamagita de parintii ei insa ii multumeste lui Fatih pentru sensibilitatea lui

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 40. Fata in fata cu Meryem, Zeynep ramane nedumerita. Se uita intrebatoare catre tatal ei si acesta ii confirma ca Meryem este cea care i-a dat viata. Zeyne isi revine din soc si isi exprima primele ganduri. Ii reproseaza lui Meryem ca nu a fost langa ea cand a fost mica si nici cand a crescut. Meryem vrea sa-i dea explicatii insa Zeynep, cu ochii in lacrimi, refuza orice detaliu venit de la mama ei biologica.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 40. Il ia pe Fatih si pleaca. In urma ei, Meryem i se plange lui Sevket ca raceala lui Zeynep se datoreaza deciziei lui de a le tine la departare una de cealalta. Sevket nu-si recunoaste vina si pana la o noua cearta intre ei este doar un pas.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 40. Zeynep este complet ravasita si decide sa plece de urgenta la Istanbul. Fatih le explica celorlalti ca a intervenit ceva neprevazut si ei doi trebuie sa se intoarca acasa spre bucuria lui Mukkades care intrevede in acest fel ca finalul sejurului la munte este aproape.

CITESTE SI: DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 39 REZUMAT, 14 DECEMBRIE 2016

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 40. Zeynep si Fatih ajung la conac si primul lucru pe care il face fiica lui Sevket este sa-si stranga copilasul in brate, promitandu-si in sine ca ea nu-l va dezamagi niciodata, indiferent de problemele pe care le va intampina in viata.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 40. Fatih vine langa ei si incearca sa o scoata pe Zeynep din starea de melancolie in care intrase. O asigura pe Zeynep ca el ii va fi alaturi asa cum i-a fost din ziua in care a cunoscut-o. Zeynep ii multumeste pentru sentimentele pe care i le-a demonstrat chiar si in cele mai grele momente.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 40. In timp ce Fatih si Zeynep merg impreuna cu Selim si cu prietenii lor la un picknic, cei din familia  Sekercizade revin la conac. Mukkades inspira adanc aerul de oras si se simte cu adevarat rexata. In cartier, matusa li Zeynep ii cearta pe Meryem si pe Sevket pentru modul pripit in care i-au marturisit adevarul fiicei lor.

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.