Elena Udrea este in sfarsit fericita! Cum a schimbat-o parintele Cleopa pe blonda politicii romanesti

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota august 11, 2016 15:06

Elena Udrea este in sfarsit fericita! Cum a schimbat-o parintele Cleopa pe blonda politicii romanesti

Elena Udrea s-a schimbat radical! Blonda politicii romanesti marturiseste ca este in sfarsit fericita! Motivul? Ei bine, este unul la care nu s-ar fi asteptat nimeni. Elena Udrea sustine ca vorbele parintelui Cleopa i-au schimbat perceptia despre noroc si fericire. “Am decis sa schimb urarea Noroc cu Fericire! Chiar sunt fericita, in pofida lucrurilor urate care se petrec”, a scris Elena Udrea, postarea integrala o regasiti mai jos.

“De unde Fericire? Duhovnicul meu mi-a dat sa citesc ce spune parintele Cleopa despre noroc. Ca este gresita invocarea lui pentru ca in realitate, Noroc era un zeu pagan care cerea sacrificarea copiilor pentru a aduce Fericirea. Multe femei isi dadeau copiii slujitorilor acestuia, care ii ucideau, in dorinta de a avea parte de Noroc, de fericire.

Ca urmare, am decis sa schimb urarea Noroc cu Fericire! Pentru ca este esential ce cuvinte folosim (cuvintele ne dau vibratia care ne transforma dorinta in realitate), am ales un cuvant care sa descrie ceea ce imi doresc sa mi se intample si ceea ce doresc si celorlalti: Fericire!

Si de cand il folosesc, chiar sunt fericita, in pofida lucrurilor urate care se petrec. Deci, va dau dreptate celor care v-ati intrebat ce motiv as putea avea de Fericire? Motivul sunt eu insami…”, a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

Cu o zi inainte sa posteze acest mesaj, Elena Udrea a publicat o fotografie in care apare cu spatele gol, pe care scrie cuvantul “fericire”. Imaginea era insotita de mesajul: “Sa aveti o saptamana cu impliniri! Nu uitati sa va simtiti fericiti! Fericirea nu este o destinatie, este o calatorie. P.S. Nu este un tatuaj… Dar este un mesaj… P.P.S. Am vazut si comentarii rautacioase. Eu nu ma supar. Dar pe voi, cei care le-ati scris, va face fericiti?( faptul ca le faceti)”.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.