Eveniment de marca organizat de Universitatea Politehnica din Timisoara

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu aprilie 27, 2017 21:23

Eveniment de marca organizat de Universitatea Politehnica din Timisoara

Eveniment in premiera organizat, joi, de Universitatea Politehnica din Timisoara. Facultatea de Management în Producție și Transporturi a organizat prima ediție a evenimentului „Ziua MPT”, potrivit BanatulAzi.ro.

„Comparativ cu istoria Universității Politehnica suntem o facultate relativ nouă, însă suntem o facultate care inovează și care se adaptează realităților actuale. Împreună cu colegii mei am hotărât să organizăm o zi a MPT-ului, o zi dedicată studenților, masteranzilor, doctoranzilor și profesorilor care fac parte din colectivul Facultății de Management în Producție și Transporturi, precum și partenerilor și absolvenților noștri.”, a precizat prof. dr. ing. Marian Mocan, decanul Facultății de Management în Producție și Transporturi.

Programul evenimentului care marchează 21 de ani de la înființarea facultății a fost generos, cuprinzând activități pentru toate tipurile de public: panel cu directorii de firme, prezentarea unor lucrări științifice realizate prin implicarea studenților, expoziție de artă culinară și multe altele.

Foto: banatulazi.ro

Citeste si: Biserica Cuvioasa Paraschiva din Crivina de Sus, cea mai frumoasa biserica de lemn din Banat

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.