EXAMEN AUTO 2017. Modificari la examenul pentru permis auto, proba practica va fi inregistrata

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu iulie 3, 2017 13:03

EXAMEN AUTO 2017. Modificari la examenul pentru permis auto, proba practica va fi inregistrata

EXAMEN AUTO 2017. Modificari la examenul pentru permis auto. Candidatii care sustin examenul de permis obtinere a permisului auto vor fi inregistrati atat video, cat si audio la sustinerea probei practice. Masura se aplica de luni, 3 iulie 2017, iar pentru inceput programul este implementat in Bucuresti si in judetul Ilfov.

EXAMEN PERMIS AUTO 2017.  Modificarea la examenul pentru permisul auto fost luata pentru „asigurarea si verificarea legalitatii” testului. Inregistrarea examenului auto va fi facuta cu sisteme tehnice de monitorizare care vor fi instalate pe masinile folosite la sustinerea acestei probe. Nu se va inregistra proba practica pentru categoriile AM, A1, A2 si A.

EXAMEN PERMIS AUTO 2017. Sistemul tehnic de monitorizare se instaleaza intr-un punct fix, in autovehiculul pe care este afisata vizibil mentiunea „EXAMEN” si se orienteaza paralel cu partea carosabila, astfel incat sa surprinda traficul pe directia de deplasare a masinii, iar datele sunt stocate astfel incat sa permita identificarea exacta a inregistrarilor dupa examinator, ziua si ora examinarii. In cazul in care candidatul contesta rezultatul probei practice, inregistrarile vor fi puse la dispozitia instantei competente.

Sistemul de inregistrare audio-video va fi operational la serviciile publice comunitare din Bucuresti si judetul Ilfov, iar in zilele urmatoare acest mod de desfasurare a probei practice se va aplica, etapizat, la toate serviciile judetene.

De interes: TARIFE RCA. Probleme pentru soferii indisciplinati. Ar putea plati dublu pentru o polita RCA

MODIFICARI LA EXAMENUL PENTRU PERMISUL AUTO! Ca sa fii sofer iti trebuie minim… 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.