FATMAGUL EPISODUL 39 REZUMAT, 2 APRILIE 2015. Selim, Erdogan si Vural sunt condamnati pentru violarea lui Fatmagul
Viata bate filmul

FATMAGUL EPISODUL 39 REZUMAT, 2 APRILIE 2015. Selim, Erdogan si Vural sunt condamnati pentru violarea lui Fatmagul

Politia vine la familia Yasaran si ii retine pe Erdogan si pe Selim ramasi fara reactie in fata noilor evenimente. Cei doi veri, impreuna cu Kerim sunt trimisi la Ismir pentru interogatoriu. Cum era de asteptat, in timpul arestului intre cei trei fosti prieteni porneste un mare scandal.

Pe timpul anchetei, familia lui Fatmagul are de suferit din partea presiunilor venite dispre familia Yasaran. Nu este usor si cu greu se reuseste sa se depaseasca noile obstacole aparute.

Procesul nu curge in favoarea lui Fatmagul si a lui Kerim. Avocatul Kadir preia initiativa si reuseste sa impinga procesul spre directia pe care si-o doreau cei care pusesera plangerile.

Adevarul nu mai poate fi ascuns si familia Yasaran nu ii mai poate ascunde adevarul lui Meltem care vazuse absenta celor doi veri. Meltem primeste confirmarea direct de la Fatmagul si se cearta cu Selim.

Resat poarta negocieri cu Turaner, tatal lui Meltem, de la care asteapta ajutor pentru musamalizarea situatiei. Meltem este in apropiere si aude discutia dintre cei doi cuscrii.

CITESTE SI: FATMAGUL EPISODUL 38 REZUMAT, 1 APRILIE 2015. Kerim recunoaste violarea lui Fatmagul in fata politistilor

Nici Mustafa nu este lipsit de probleme. Parintii lui o intalnesc pe Asude si ii promit acesteia bani daca se va desparti de fiul lor. Asude vorbeste cu Mustafa si ii spune ca in alegerea pe care o va face sa tina cont si de faptul ca este insarcinata.

Procesul se apropie de final. Desi Selim si Erdogan resping acuzatiile, Fatmagul isi pastreaza acuzatiile si procurorii decid sentinta cu inchisoarea pentru mezinii familiei Yasaran si eliberarea lui Kerim.

Stiri pe aceeasi tema

GUNES EPISODUL 26 REZUMAT, 20 SEPTEMBRIE 2016. Ali nu-si revine din socul provocat de vestea ca nu este fiul lui Haluk

Delia Ion

VOCEA ROMANIEI, 25 NOIEMBRIE 2016. LIVE ONLINE. Concurentii completeaza echipele pentru show-urile live

Cristiana Petrariu Bota

CHEFI LA CUTITE DE MARTI 4 OCTOMBRIE 2016. Nu e usor sa fii concurent! Experiente cu retete buclucase si chefi morocanosi

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult