Gelu Voican Voiculescu, bruscat si lovit in Piata Universitatii la comemorarea Revolutiei

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 21, 2019 13:26
Warning: A non-numeric value encountered in /home3/hotweek/public_html/wp-content/themes/allegro-theme/functions/other.php on line 93

Gelu Voican Voiculescu, bruscat si lovit in Piata Universitatii la comemorarea Revolutiei

Gelu Voican-Voiculescu a fost bruscat si lovit in Piata Universitatii din Bucuresti, la evenimentul de comemorare a eroilor vazuti la Revolutia din 1989. Director general al Institutului Revolutiei Romane, Gelu Voican-Voiculescu a fost apostrofat, lovit si scuipat de o parte dintre participantii la ceremonie, printre care se regaseau si fosti revolutionari.

Fostul vicepremier din 1989-1990, acuzat in dosarul Revolutiei, a fost batut pana la sange, scuipat si alungat de la Troita dedicata eroilor cazuti la Revolutia din 1989.

La un moment dat, Voican-Voiculescu a fost lovit cu o carja in cap, se pare de catre unul dintre ranitii de la Revolutie. Deocamdata, agresorul nu a fost retinut, dar victima sa a inceput sa sangereze abundent. Jandarmii l-au condus la masina, iar Voican-Voiculescu a parasit zona.

A fost nevoie de interventia jandarmilor, si, in ciuda faptului ca au intervenit rapid si au reusit sa il scoata pe Voican-Voiculescu din mijlocul multimii furioase, revolutionarul nu a scapat usor – s-a ales cu capul spart.

Fostul vice prim-ministru Gelu Voican-Voiculescu a venit, sambata, in Piata Universitatii, locul unde se desfasoara un eveniment de comemorare a eroilor Revolutiei, el fiind huiduit de oamenii prezenti la manifestatie, acestia strigand: „Criminalule, cum ai tupeul sa vii aici?”.

Si Petre Roman a fost huiduit cand a ajuns in Piata Universitatii. ”Sunt foarte revoltat de ce am vazut acolo. Nu cred ca e vorba de revolutionari. Au fost discutii, sunt pareri si pareri”, a declarat fostul prim-ministru, la Antena 3.

Sursa foto: Libertatea

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.