Guvernul a decis ca 2 iunie sa fie zi libera pentru angajatii bugetari

Delia Ion
By Delia Ion mai 18, 2017 19:24

Guvernul a decis ca 2 iunie sa fie zi libera pentru angajatii bugetari

Guvernul Romaniei a decis ca data de 2 iunie 2017 sa fie declarata zi libera pentru bugetari. A fost o decizie luata in cursul ziei de joi si adusa la cunostinta printr-un cominicat al Executivului.

Ca si cu alte ocazii, si aceasta zi declarata libera va fi recuperata. Data indicata pentru recuperare este 10 iunie 2017 dar nu este exclusa nici prelungirea corespunzatoare a timpului de lucru pana la data de 16 iunie 2017.

„Prin stabilirea zilei de 2 iunie ca fiind nelucratoare, se face „punte” intre 1 iunie, declarata nelucratoare, si zilele de sambata, duminica si luni, a doua zi de Rusalii, sarbatoare legala”, se precizeaza in comunicat.

Potrivit Executivului, 2 iunie 2017 nu este considerata zi nelucratoare pentru locurile de munca in care activitatea nu poate fi intrerupta datorita caracterului procesului de producţie sau specificului activitatii, magistratilor si celorlalte categorii de personal din cadrul instantelor judecatoresti implicate in solutionarea proceselor cu termen in data de 2 iunie 2017.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.