HALEP WIMBLEDON 2017. Simona s-a calificat in sferturi de finala dupa ce a invins-o pe Viktoria Azarenka

Delia Ion
By Delia Ion iulie 10, 2017 18:17

HALEP WIMBLEDON 2017. Simona s-a calificat in sferturi de finala dupa ce a invins-o pe Viktoria Azarenka

HALEP WIMBLEDON 2017. Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala a le turneului de Grand Slam de la Wimbledon dupa ce a depasit-o in optimi pe Viktoria Azarenka (Belarus), fosta lidera a topului WTA, cu scorul de 7-6, 6-2, la capatul a o ora si jumatate de joc.

HALEP WIMBLEDON 2017. A fost o partida cu doua parti distincte, cu un prim set echilibrat si cu un set secund in care campioana noastra a facut legea in teren profitand si de numarul mare de greseli nefortate ale adversarei.

HALEP WIMBLEDON 2017. Halep a inceput din nou ezitant partida, ca si in tururile anterioare, si Azarenka a facut un break chiar la primul game de pe serviciul Simonei. Constanteanca a fact insa re-break si scorul a devenit 2-2.

Halep nu a reusit sa se impuna pe propriul serviciu nici in game-ul cu numarul 6. S-a facut 4-2 pentru tenismena din Belarus insa Simona a castigat din nou se serviciul adversarei si a egalat la 4. S-a mers cap la cap pana la 6-6 si astfel s-a intrat in tie-break.

Halep s-a dovedit mai stapana pe situatie si a fructificat greselile Azarenkai. A facut 3 mini-breakuri in comparatie cu unul al adversarei si, cu 7-3, a castigat primul set al intalnirii.

Compatrioata noastra a reluat partida si mai increzatoare in fortele ei. A facut doua break-uri consecutive si a dus setul la un meritat 5-0. Azaremka a mai avut o tresarire de orgoliu castigand pe serviciul Simonei insa Halep a facut un nou break si a inchis setul la 6-2 si implicit partida.

In sferturi, Simona Halep o va intalni pe  Johanna Konta, reprezentanta gazdelor, a saptea jucatoare a lumii, care a depasit-o in optimi pe Caroline Garcia (Franta, nr.22 WTA), cu scorul de 7-6, 4-6, 6-4.

Halep si Konta s-au intalnit pana acum de trei ori, britanica conducand cu 2-1 la general. Ultima partida directa intre cele doua jucatoare a insemnat insa un succes al Simonei, 6-1, 6-3, in partida disputata la Constanta in Fed Cup.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.