Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, retinut de procurorii DNA Ploiesti

Corina Alexandru
By Corina Alexandru februarie 17, 2015 20:33

Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, retinut de procurorii DNA Ploiesti

Iulian Hertanu, sotul surorii lui Viorel Ponta, a fost retinut astazi de catre procurorii DNA Ploiesti. Acesta a fost audiat astazi in dosarul care contine documente ce il incrimineaza, fiind acuzat de constituirea unui grup infractional, avand ca obiect castigarea frauduloasa a contractului de extindere a retelei de canalizare a orasului Comarnic.

Tot la audieri, in acelasi dosar, au fost adusi astazi Mihai Coman, membru PNL si consilier la SC Hidro Prahova SRL, deputatul Vlad Cosma, presedintele CJ Praova, Mircea Cosma si deputatul Sebastian Ghita.

Sub control judiciar au fost plasati Vlad Cosma, Mircea Cosma si Sebastian Ghita primul pentru sprijinirea unui grup infractional organizat, cel de-al doilea pentru sprijinirea unui grup infractional organizat si folosirea influentei sau autoritatii in scopul obtinerii, pentru sine sau pentru altii, de bani, bunuri sau foloase necuvenite. In ceea ce il priveste pe deputatul Sebastian Ghita, acesta a fost pus sub control judiciar pentru o perioada de 60 de zile, fiind si el acuzat de sprijinirea grupului infractional organizat in care este implicat Iulian Hertanu, cumnatul premierului.

In urma perchezitiilor efectuate astazi la sediile firmelor administrate de familia lui Victor Ponta, din capitala si Ploiesti, procurorii DNA au retinut documente si unitati de stocare informatica, care sa le ofere o viziune corecta asupra suspiciunilor de fraudare cu fonduri europene.

Sursa foto: romaniatv.net

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.