In China s-a dat ordin sa se construiasca in maxim 6 zile un spital dedicat exclusiv tratarii pacientilor infectati cu coronavirus

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota ianuarie 23, 2020 20:30

In China s-a dat ordin sa se construiasca in maxim 6 zile un spital dedicat exclusiv tratarii pacientilor infectati cu coronavirus

In China s-a emis, joi, un ordin pentru constructori sa ridice in maxim 6 zile un spital dedicat exclusiv tratarii cazurilor de infectie cu coronavirus. Un spital nou-nout destinat doar pacientilor infectati cu acest nou virus. Spitalul va fi construit la Wuhan. 

Eradicarea virusului care a panicat o lume intreaga ar putea fi chiar la sursa, adica la serpi. Cheia zero care a fost infectata in orasul Wuhan ar fi mancat un sarpe si asa a contractat virusul, potrivit presei internationale. De precizat ca in piata de peste din Wuhan nu a fost niciun control sanitar la produsele aflate la vanzare.

Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) se afla in sedinta de urgenta de ceva timp si asteptam sa aflam masurile care ar putea fi luate in regim de urgenta la nivel global.

In total, pana la ora transmiterii acestei stiri, cinci orase din China au fost inchise de teama raspandirii coronavirusului. Printre ele se numara, desigur, orasul Wuhan, considerat kilometrul zero al virusului, acesta fiind complet izolat. De precizat ca la Wuhan urmeaza a fi construit un spital nou-nout, in doar 6 zile, in care vor fi dusi si tratati pacientii care au luat coronavirusul.

Pana acum avem informatii certe la felul in care s-a raspandit acest virus. A pornit de la animale. Un cetatean a cumparat un sarpe, l-a mancat si asa a luat boala. 

Ar fi vorba despre o specie de cobra. OMS sustine ca boala se raspandeste mai rapid decat se credea initial.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.