IN PUII MEI 13 APRILIE 2016. Bendeac: Versace se lasa de barosaneala. VIDEO
Viata bate filmul

IN PUII MEI 13 APRILIE 2016. Bendeac: Versace se lasa de barosaneala. VIDEO

IN PUII MEI 13 APRILIE 2016. O noua editie a emisiunii IN PUII MEI a fost miercuri, 13 aprilie, la Antena 1. Mihai Bendeac a oferit si de aceasta data telespectatorilor noi scenete umoristice in stilul propriu cu Andrei Versace, Roby Roberto, tortionarul Visinescu sau cu smecherul scolii Dani Mocanu. Showul umoristic IN PUII MEI este difuzat de Antena 1 in fiecare miercuri, de la ora 20.30. La sfarsitul articolului puteti vedea si video.

Am vazut in editia IN PUI MEI de miercuri, 13 aprilie, noi scenete cu Roby Roberto, Andrei Versace, Visinescu sau Dani Mocanu. Se pare ca Versace va avea parte de noi peripetii extreme. O dezvaluie chiar Mihai Bendeac.

IN PUII MEI 13 APRILIE 2016. Regele șmecherilor Versace se transformă într-un „prăduitor”. O zi în pielea unui om obișnuit!

Andrei Versace, regele fiţelor, s-a hotărât să renunţe la „barosăneală” pentru o zi. Astfel va mânca un mic dejun necorespunzător şi va merge cu microbuzul la serviciu.

Versace a renunțat la „confortul regesc” de care se bucură în fiecare zi pentru a vedea cum trăiesc „sclavii” obișnuiți.

Așa că omul obișnuit cu kilometru zero al șmecheriilor se pierde pe la periferie unde decide să ia un mic dejun necorespunzător și să meargă în mașini care transportă sclavii în fiecare zi. Ce a iesit, vedeti nai jos.

IN PUII MEI 2016. Bendeac il duce pe Versace in celula lui Cristi Borcea. VIDEO

IN PUII MEI – ROBY ROBERTO SAPTAMANA TRECUTA

Roby Roberto, după ce a cumpărat biletele de vacanţă, trebuie să-şi depăşească frica de avion. Acesta aterizează în Paris, oraşul îndrăgostiţilor, împreună cu Daniela, iubita sa, Malone şi Gina.

IN PUII MEI 13 APRILIE 2016. Belele apar încă de pe drumul către aeroport, continuă cu banalul control de la poarta de acces către pista aeronavei și evident în timpul călătoriei către Franța.

Totul dispare ca prin minune în momentul în care iubirea ia locul tensiunilor acumulate în timpul drumului. Roby Roberto îi face o surpriză de proporții Danielei și o cere de nevastă într-un restaurant de lux din Paris. După un moment de emoții, iubita îndrăgitului personaj acceptă să devină doamna Manea.

IN PUII MEI 13 APRILIE. VIDEO. Visinescu a evadat din inchisoare

IN PUII MEI 13 APRILIE. VIDEO. Dani Mocanu, elevul problema al scolii! E nebun!

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 17 NOIEMBRIE 2015. Cuplul Nicolae-Loredana a devenit istorie inainte de a prinde contur cu adevarat

Delia Ion

Florin, fost concurent Mireasa pentru Fiul Meu, face apel la fanii sai: Abia astept sa ne strangem!

Cristiana Petrariu Bota

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 20 REZUMAT, 17 APRILIE 2017

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult