IN PUII MEI - BAIETI DE ORAS, 2 NOIEMBRIE 2016. VIDEO. Bendeac, show cu celebrii Versace, Malone si Visinescu
Viata bate filmul

IN PUII MEI, 27 APRILIE 2016. Roby Roberto da examenul de BACALAUREAT! VIDEO

IN PUII MEI, 27 APRILIE 2016. O noua editie a showului de divertisment IN PUII MEI a fost miercuri, 27 aprilie, la Antena 1. In editia de saptamana aceasta am vazut noi scenete umoristice, printre care si episodul cu Roby Roberto, care este disperat sa ia examenul de BACALAUREAT! La ce materie se pregateste Roby Roberto? Ei bine, la sport! Si prin ce ii este dat sa treaca pana la examenul de Bacalaureat? Vedeti VIDEO mai jos.

IN PUII MEI, 27 APRILIE 2016. Tot in editia de miercuri IN PUII MEI, ati putut vedea si aventurile tortionarului Visinescu, de data aceasta în rol de preparator fizic la echipa naţională de fotbal a României, dar şi un nou scheci de senzaţie care l-a avut in prim plan pe craiul fiţelor de Dorobanţi, Andrei Versace.

Sub sloganul „Te uiţi o seară, râzi o săptămână!”, unele dintre cele mai vizibile personaje ale momentului a revenit pe micile ecrane miercurea aceasta, într-o nouă ediţie a îndrăgitului show „În puii mei!”, difuzat de la ora 20:30, la Antena 1.

IN PUII MEI, 27 APRILIE 2016. Aşa cum a promis deja, încă de când a aflat că iubita sa e însărcinată cu gemeni, Roby Roberto face eforturi disperate pentru a lua bacalaureatul, iar bunul său prieten, Malone, îi este alături de fiecare dată.

ROBY ROBERTO SI MALONE, SHOW LA IN PUII MEI DIN 20 APRILIE 2016

IN PUII MEI 20 APRILIE 2016. Cheloo, oprit in trafic de politistul Godina. VIDEO

După mai multe încercări eşuate, Roby decide că este momentul să înceapa pregătirea cu proba la… sport: „Plec să alerg în parc! Da’ ce, sportul nu e probă la bac?”, i-a spus el iubitei sale, Daniela.

IN PUII MEI, 27 APRILIE 2016. Personajul interpretat de Mihai Bendeac face şi o promisiune: „Doamne, dacă mă ajuţi anul ăsta, mă las de băut, mă las de fumat, mă las de rele…mă las de orice! Fă-mi o listă cu ce vrei tu şi mă las de orice!” este mesajul disperat pe care îl transmite Roby, înainte de a intra la primul examen.

IN PUII MEI, 27 APRILIE 2016. Vedeti mai jos ce a facut Roby Roberto la examenul de Bacalaureat.

Vezi si: Dani Mocanu, elevul problema al scolii! E nebun!

Bendeac ii aduce lui Versace un rival in smecherie! VIDEO

Stiri pe aceeasi tema

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 82 REZUMAT, 9 IUNIE 2016. Mehmet este operat pentru inlaturarea tumorii cerebrale

Delia Ion

TE VREAU LANGA MINE 17 SEPTEMBRIE 2015. Nadia: Am ales sa fiu singura in locul singuratatii in doi!

Delia Ion

MPFM 23 IUNIE 2015. Ana, la fel de frumoasa si in momentele in care nu se machiaza

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult