IN PUII MEI, 27 APRILIE 2016. VIDEO. Nicolae Guta, balamuc mare cu Narcisa Guta
Viata bate filmul

IN PUII MEI, 27 APRILIE 2016. VIDEO. Nicolae Guta, balamuc mare cu Narcisa Guta

IN PUII MEI, 27 APRILIE 2016. VIDEO. Spectacolul IN PUII MEI a revenit la Antena 1, miercuri, 27 aprilie 2016. Familia Guta nu sta deloc potolita, astazi a fost din nou show la fel ca in emisiunile regizate pe bune. Desi nu e mare diferenta intre scandalul real si cel regizat, Narcisa Guta are o gura de neintrecut in fata lui Nicolae Guta.

IN PUII MEI, 27 APRILIE 2016. VIDEO. Nu trece nicio zi de miercuri fără ca în familia Guță să nu fie balamuc. Ce-i drept, de data aceasta nebunia se declanșează cu un scop pentru că totul face parte dintr-o emisiune tv regizată.

IN PUII MEI, 27 APRILIE 2016. VIDEO. Fanii Narcisei și ai lui Guță nu trebuie să intre în panică. Cei doi nu se despart, iar Nicolae nu este bigam, așa cum s-a crezut. Totul face parte dintr-o regie bine pusă la punct de un regizor care se ocupă de o emisiune de scandal la care cei doi sunt invitați.

Roby Roberto si Malone arunca bomba anului! VIDEO

IN PUII MEI, 27 APRILIE 2016. VIDEO. În peisaj apare o brunetă, care-l revendică pe regele manelelor, iar între Narcisa și advesara sa izbucnește un scandal violent. Totul se termină cu bine după ce regizorul oprește filmarea, iar cei doi soți își reînnoiesc jurămintele.

Vezi si: IN PUII MEI, 27 APRILIE 2016. Bendeac se ia de Andrei Versace. In scena apare si Roxana Vancea!

IN PUII MEI. Roby Roberto, disperat sa ia examenul de BACALAUREAT!

Stiri pe aceeasi tema

Florin, ex concurent la Mireasa pentru Fiul Meu: Depinde doar de noi daca vom reusi sa trecem peste

Cristiana Petrariu Bota

IN DRAGOSTE SI IN RAZBOI EPISODUL 9 REZUMAT, 10 DECEMBRIE 2015. Seyit si Sura planuiesc sa se casatoresca insa nunta este amanata dupa retinerea lui Seyit

Delia Ion

INIMA DE FRATE EPISODUL 3, 8 IULIE 2015. Guney si Kuzey inteleg ca se dusmanesc dupa accidentul de masina din trecut

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult