Inmormantarea lui Daniel Prodan va avea loc sambata la cimitirul Sfantul Nicolae din Pipera

Delia Ion
By Delia Ion noiembrie 18, 2016 14:30

Inmormantarea lui Daniel Prodan va avea loc sambata la cimitirul Sfantul Nicolae din Pipera

Sicriul cu trupul neinsufletit al fostului fotbalist Daniel Prodan a fost depus, vineri, la Tribuna Oficiala de pe stadionul Arena Nationala. Depunerea sicriului a avut loc in prezenta familiei lui Daniel Prodan si a unor fosti colegi de la echipa nationala si de la Steaua. Inmormantarea lui Daniel Prodan va avea loc sambata la cimitirul Sfantul Nicolae din Pipera.

In memoria lui Daniel Prodan, la Arena Nationala au venit oamenii apropiati ai lui Daniel Prodan: Marius Lacatus, Adrian Ilie, Gheorghe Popescu, Mircea Sandu, Toni Dobos, Bogdan Stelea, Basarab Panduru si Dumitru Moraru.

De la Steaua au venit directorul sportiv Mihai Stoica si presedintele Consiliului de Administratie, Valeriu Argaseala, care a depus o coroana pe care era agatat un tricou al Stelei cu numarul 6 din perioada in care Prodan evolua la gruparea „ros-albastra”.

Iti recomandam si: Daniel Prodan a murit la numai 44 de ani. A facut infarct in casa din Voluntari

Inmormantarea fotbalistului Daniel Prodan va avea loc sambata, la ora 13.00, la cimitirul Sfantul Nicolae din Pipera. Amintim ca Daniel Prodan a incetat din viata miercuri seara, la varsta de 44 de ani, in urma unui infarct miocardic produs in locuinta sa din Voluntari.

Cei care doresc sa-si ia ramas bun de la fostul fotbalist al generatiei de aur sunt asteptati joi la tribuna oficiala a Arenei Nationale (intrarea Maior Coravu) pana la ora 18.00.

Foto: gsp.ro

loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.