Instanta Suprema a suspendat executarea pedepsei in cazul Elenei Udrea si a decis eliberarea ei

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu decembrie 20, 2018 17:59

Instanta Suprema a suspendat executarea pedepsei in cazul Elenei Udrea si a decis eliberarea ei

Instanta suprema a decis, astazi, suspendarea executarii pedepsei in cazul fostului ministru Elena Udrea in dosarul “Gala Bute” si eliberarea acesteia pana la solutionarea efectiva a contestatiei. Anuntul a fost facut de avocatul Veronel Radulescu. Aceeasi masura a fost luata si in cazul lui Tudor Breazu.

Aparatorii Elenei Udrea si ai lui Tudor Breazu, condamnati in dosarul “Gala Bute”, au formulat contestatii fata de formarea completurilor de 5 judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

“Elena Udrea se afla in Costa Rica in vederea extradarii. Domnia sa se afla intr-o situatie absolut deosebita. De mai bine de doua luni este departe de copil, isi hraneste fetita prin interpusi, vin persoane sa ii recolteze hrana pentru copil. Pana cand o instanta compusa in mod legal nu se va pronunta asupra situatiei sale juridice, e ilegal si inuman sa execute o pedeapsa pronuntata de o instanta necompusa potrivit legii. Va rog sa aveti in vedere ca ne apropiem de Sfintele Sarbatori. Suntem obositi dupa un an de munca, ne dorim sa petrecem in apropierea familei. Ganditi-va ca daca nu pronuntati o hotarare dreapta, va ramane incarcerata departe de fiica ei. Va rog sa dispuneti deliberarea cat mai rapida, va rog pentru ca aceste sarbatori ne pun in imposibiliatea de a pune in practica suspendarea executarii”, a declarat Veronel Radulescu, avocatul Elenei Udrea, in fata instantei, potrivit Mediafax.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.