Iohannis: Am primit cu tristete vestea atentatului de la Ankara. Romania este alaturi de poporul turc

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota martie 14, 2016 11:07

Iohannis: Am primit cu tristete vestea atentatului de la Ankara. Romania este alaturi de poporul turc

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis presedintelui Turciai, Recep Tayyip Erdogan, un mesaj de condoleante in urma atentatului care a avut loc, duminica seara, la Ankara. In mesajul sau, Iohannis condamna atacul terorist si precizeaza ca Romania este alaturi de poporul turc si ramane angajata in lupta impotriva terorismului. 

„Am primit cu tristețe vestea atentatului care avut loc la Ankara în seara zilei de 13 martie 2016. Vă asigur că România este alături de dumneavoastră și de poporul turc în aceste momente grele și doresc să transmit cele mai sincere condoleanțe familiilor celor care și-au pierdut viața, cât și tot sprijinul pentru autoritățile din Turcia”, sustine Iohannis in mesajul sau.

TURCIA. Explozie la Ankara, soldata cu zeci de morti si de raniti. VIDEO

Totodata, presedintele Iohannis subliniaza ca Romania „condamnă cu fermitate acest nou atac soldat cu numeroase victime nevinovate și rămâne angajată să lupte alături de Turcia și comunitatea internațională împotriva terorismului”.

Cel puțin 37 de persoane au fost ucise și peste o sută rănite, duminică seara, într-un atentat cu mașină-capcană în centrul Ankarei.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.

Ultima ora