Ionut Negoita vrea sa vanda Dinamo pentru o suma modica

Delia Ion
By Delia Ion noiembrie 10, 2017 19:53

Ionut Negoita vrea sa vanda Dinamo pentru o suma modica

Ionut Negoita, patronul formatiei de fotbal Dinamo Bucuresti, pare a se fi saturat de mediocritatea in care se zbate echipa si de faptul ca el este considerat singurul responsabil pentru esecurile din ultimele sezoane. In consecinta, el a decis sa vanda pachetul majoritar de actiuni contra unei sume modice pentru un club cu o asemenea traditie: 2 milioane de euro.

Informatia a fost oferita in premiera de Ionel Danciulescu, actual director sportv la Dinamo. Fostul atacant al „cainilor” a afirmat ca aceasta este concluzia pe care a tras-o dupa ultima discutie avuta cu patronul Ionut Negoita care i-a dat de inteles ca nu mai este interesat de soarta echipei si ca este dispus sa o cedeze pentru 2 milioane de euro, aproximativ 15% din totalul de 13,5 milioane de euro cheltuiti de el din momentul in care a preluat formatia in martie 2013.

Conform declaratiei lui Danciulescu, Ionut Negoita ar fi de acord sa cedeze imediat Dinamo celui care i-ar achita suma ceruta in conditiile in care el nu se mai ocupa de echipa de ceva vreme, in acest moment conducatorii clubului din Stefan cel Mare cautand solutii pentru autofinantare.

”Astazi dupa amiaza am vorbit cu dansul. Din ce stiu eu, pe dansul nu-l mai intereseaza deloc ceea ce se intampla la Dinamo. Vrea sa vanda pentru a recupera macar 15% din ce a investit pana acum. Din ce mi-a spus, este o suma de vreo doua milioane de euro.

Este dispus sa plece in orice moment daca se gaseste cineva care sa-i ofere suma respectiva de bani. A trasat anumite sarcini conduceri clubului. Este dezamagit si nu-l mai intereseaza nimic din ce se intampla la echipa. in acest moment clubul trebuie sa se autofinanteze”, a declarat Ionel Danciulescu, la DigiSport.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.