Iulian Capsali - Daca Grecia ar iesi din imbratisarea Europei, toti sclavii idolatri ai Europei ar afla ca se poate si altfel
Lumea Facebook

Iulian Capsali – Daca Grecia ar iesi din imbratisarea Troicai, toti sclavii idolatri ai Europei ar afla ca se poate si altfel

Publicistul Iulian Capsali vorbeste, pe pagina sa de Facebook, despre motivul pentru care Europa nu vrea ca Grecia sa iasa din imbratisarea ei. „Vor fi în stare de orice că să nu-i lase pe greci din braţele transpirate de dorinţă. I-ar bombarda, dacă ar putea”, scrie Capsali. Mai jos puteti citi postarea integrala.

„De ce Troica este disperată ca Grecia să nu cumva să iasă din îmbrăţişarea ei în care poporul elen trebuie să-i suporte halena fetidă şi corpul slăninos îmbrăcat în latex? 

Pentru că toată lumea asta de sclavi idolatri ai Europei ar vedea că se poate şi altfel. Ori, corpocratia lumii nu ar suportă asemenea breşă în gândirea pe care s-au chinuit s-o fixeze în cadre precise. 

HotWeek.ro iti recomanda rubrica Lumea Facebook

Vor fi în stare de orice că să nu-i lase pe greci din braţele transpirate de dorinţă. I-ar bombarda, dacă ar putea. Le-ar arde cu napalm buletinele de vot la referendum.

Nu au cheltuit atâta bănet cu politicienii, serviciile secrete şi presa ca lumea să vadă o alternativă la această grădiniţă pentru hidrocefali care se cheamă UE.

Dacă vor urma represalii, cred că din sărăcia noastră vom putea strânge nişte camioane cu mâncare ca să săturăm măcar niște localități mai mici, nu credeţi?

Sunt doar frații noștri ortodocși care au avut curajul sa spargă peretele mucegăit al unui constructor lasciv și dement”.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de zvonuri si de „stiri bomba”, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus.

Stiri pe aceeasi tema

SEX. Barbatii au prejudecati legate de mirosul si gustul unui vagin insa treptat ajuns sa si le spulbere

Delia Ion

Sexul viitorului copil poate fi influentat de ritmul actului intim dintre cei doi parteneri

Delia Ion

Daniel Gheorghe: Reforma clasei politice trebuie sa inceapa fix cu organizatiile politice de tineret

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult