IVAN FANDINO, renumit toreador spaniol, a murit in timpul unei coride

Delia Ion
By Delia Ion iunie 19, 2017 13:50

IVAN FANDINO, renumit toreador spaniol, a murit in timpul unei coride

Ivan Fandino, unul dintre cei mai renumiti toreadori spanioli ai momentului, a decedat la varsta de 36 de ani in urma unui incident in care a fost implicat in timpul unui spectacol desfasurat sambata la Aire-sur-l’Adour, o localitate din sudul Frantei, in apropierea granitei cu Spania.

Matadorul a fost ranit grav de taurul in fata caruia se afla in arena. Din cauza unei neglijente inexplicabile, Fandino si-a tinut pelerina rosie prea aproape de corp si taurul si-a infipt coarnele in trupul celui care il intarata. Fandino a cazut la pamant moment in care tarul s-a repezit la el si l-a lovit inca odata inainte de a fi indepartat de ceilalti toreadori.

Desi matadorul a fost transportat de urgenta la spital, rana s-a dovedita fi prea grava pentru ca viata sa-i mai fie salvata. Decesul lui Ivan Fandino a fost anuntat oficial doar cateva ore mai tarziu.

Evenimentul nefericit survine la mai putin de un an de cand un alt mator spaniol si-a pierdut viata in arena, in conditii asemanatoare. In iulie 2016, Victor Barrio a fost ucid in ring de un taur in cadrul unei coride organizate in localitatea Teruel (Spania).

Barrio era primul deces al unui matador dupa o perioada de 31 de ani in care nu mai fusesera astfel de evenimente tragice .

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.