Jurnalisti blocati de Theresa May sa filmeze la o vizita electorala din comitatul Cornwall

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu mai 3, 2017 12:34

Jurnalisti blocati de Theresa May sa filmeze la o vizita electorala din comitatul Cornwall

Jurnalistii unei publicatii locale sustin ca nu li s-a permis sa filmeze la o vizita electorala a premierului britanic Theresa May intr-o zona industriala din comitatul Cornwall, noteaza The Independent, citand Cornwall Live. Reporterii ar fi fost blocati intr-o incapere si li s-a interzis sa filmeze vizita Theresa May, potrivit RoNews.co.uk.

Publicatia online Cornwall Live sustine ca reporterul sau a fost blocat intr-o incapere, in timp ce premierul britanic a vizitat zona industriala Water-Ma-Trout din Helston.

„Am fost informati de catre echipa de presa a premierului ca nu ni se permite sa stam afara pentru a o vedea pe Theresa May. Premierul britanic a discutat cu reprezentantii companiei la etaj, insa jurnalistii au fost tinuti departe de aceste discutii”, sustine sursa citata.

„Dupa ce am luat parte la mai multe vizite ale unor politicieni sau vizite regale de-a lungul timpului, putem spune ca nivelul de control al presei a devenit acum mult peste tot ce a fost pana acum. Nici nu ni se permite sa aratam cum a vizitat cladirea”, a mai aratat Cornwall Live.

Detalii si foto

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.