Kanal D schimba grila pentru serialele turcesti. Serialul Dragoste Infinita va fi difuzat si vinerea. Ce se intampla cu Furtuna pe Bosfor

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu martie 27, 2017 13:40

Kanal D schimba grila pentru serialele turcesti. Serialul Dragoste Infinita va fi difuzat si vinerea. Ce se intampla cu Furtuna pe Bosfor

Kanal D isi modifica grila de difuzare a serialelor turcesti! Potrivit reprezentantilor postului, serialul „Dragoste Infinita” va fi difuzat si vinerea, in timp ce productia „Furtuna pe Bosfor” va avea o alta ora de difuzare.

Asadar vinerea, Kanal D va avea 5 ore de serial turcesc, incepand cu ora 20.00. Serialul Dragoste Infinita, lansat publicului din Romania, va fi difuzat si vinerea de la ora 20.00.

Totodata, productia Furtuna pe Bosfor, care era difuzat pana acum vinerea de la ora 20.00, va fi difuzat incepand cu ora 23.00.

Oficial, modificarea vine dupa ce noul serial Dragoste Infinita ar fi inbregistrat cifre foarte bune de audienta. Totusi, serialul Furtuna pe Bosfor, aflat aproape de final, era eclipsat de show-ul „Romanii au Talent”, astfel ca mutarea in grila le-ar permite telespectatorilor care urmaresc talent-show-ul sa vada si finalul serialului preferat.

„Dragoste Infinita” (Kara Sevda – titlu original) este o productie de mare succes din Turcia. Personajele principale sunt interpretate de actori cunoscuti publicului din Romania: Burak Özçivit (Malkoçoğlu in „Suleyman Magnificul”) si Neslihan Atagül a (Neriman in serialul “Un destin la răscruce”).

Serialul “Dragoste Infinita” are doua sezoane si a avut succes inca de la primul episod in randul publicului cinefil din Turcia. „Dragoste Infinita” este un serial dramatic, difuzat in Turcia de canalul Star TV. Serialul descrie povestea unui tanar inginer miner, interpretat de actorul Burak Özçivit, care isi schimba viata dupa ce se confrunta cu un dezastru la mina.

“Dragoste Infinita” este realizat de aceiasi producatori care au semnat seriale cunoscute in randul iubitorilor de filme turcesti din Romania: “Yaman”, “Ezel”, “Fatmagul”, “In dragoste si in razboi”. Filmarile la serial au inceput in octombrie 2015.

Citeste si: DRAGOSTE INFINITA. Burak Ozcivit si Neslihan Atagul, actori cunoscuti publicului din Romania, interpreteaza rolurile principale

Neslihan Atagul din Dragoste Infinita, una dintre cele mai frumoase actrite din Turcia. FOTO

Episoadele din Dragoste Infinita sunt aici

Episoadele din Furtuna pe Bosfor sunt aici

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.