LARISA MIHAES din Roman, cea mai frumoasa concurenta de la VOCEA ROMANIEI. VIDEO

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota octombrie 7, 2014 12:44

LARISA MIHAES din Roman, cea mai frumoasa concurenta de la VOCEA ROMANIEI. VIDEO

LARISA MIHAES este de departe cea mai frumoasa concurenta de la talent-show-ul VOCEA ROMANIEI. In varsta de 17 ani, frumoasa blonda vine din Roman, unde a devenit deja cunoscuta. In concursul difuzat de Pro TV, LARISA MIHAES a interpretat piesa “Ploaia” cantata de trupa Cargo, iar juriul a fost de-a dreptul impresionat de prestatia fetei.

Toti juratii s-au intors cand au auzit interpretarea romascancei LARISA MIHAES. Marius Moga, Loredana, Tudor Chirila si Smiley, toti au apasat pe buton, nerabdatori sa o cunoasca face-to-face pe detinatoarea impunatoarei voci. Insa surpriza, cand s-au intors, s-au trezit fata in fata cu o perdea. Surprinsi ca nu o pot vedea pe LARISA MIHAES, toti membrii juriului s-au declarat nerabdatori sa fie data jos cortina. A durat ceva pana ce dorinta le-a fost indeplinita. Iar la vederea frumoasei moldovence, toti au exclamat: “waw!”.

HOTWEEK.RO ITI RECOMANDA SI: Video EMOTIONANT! Cum reactioneaza un caine respins de un copil bolnav de Sindrom Down

Cum toti membrii juriului s-au intors pentru LARISA MIHAES, aceasta a trebuit sa aleaga. Sa fie Tudor, Moga, Loredana sau Smiley? Pana la urma a fost Tudor Chirila, care nu s-a putut stapani si s-a dus pe scena unde i-a “furat” o imbratisare si un pupic pe obraz.

Frumoasa LARISA MIHAES s-a calificat mai departe in concursul VOCEA ROMANIEI.

Larisa nu este insa o necunoscuta in orasul natal, Roman.Tanara, acum in varsta de 17 ani, a castigat in 2012 balul bobocilor la Colegiul National “Roman-Voda”, devenind “miss boboc” si castigand popularitate in randul colegilor, scrie cancan.ro.

Acesta a fost momentul cand a fost remarcata de presa locala, a dat o serie de interviuri in presa scrisa si la TV, iar apoi a urmat si debutul pe scena, in calitatate de interpret. La initiativa unei televiziuni locale a participat la un concurs de nuzica pentru instrumentisti si vocalisti, “Top Talent Show”, iar apoi la toate concursurile de profil din liceu.

Larisa a fost mereu pe scena, la concursurile de talente de la “Roman-Voda”, la intalnirea unor fosti absolventi ai liceului dar si in deschiderea concertului sustinut de Cristi Prajescu, participant la concursul Eurovision Romania. Larisa a cantat in anul 2012 si la festivitatile zilelor orasului.

Mai jos puteti vedea VIDEO cu prestatia integrala a concurentei.

Larisa Mihaes

Larisa Mihaes

Larisa Mihaes – Vocea Romaniei from liviutatarus on Vimeo.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.

Ultima ora