LAURA BRETAN, ROMANII AU TALENT 8 APRILIE 2016. VIDEO. Juriul Romanii au Talent, in lacrimi pentru fata din Chicago!

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 8, 2016 22:40

LAURA BRETAN, ROMANII AU TALENT 8 APRILIE 2016. VIDEO. Juriul Romanii au Talent, in lacrimi pentru fata din Chicago!

LAURA BRETAN, ROMANII AU TALENT 8 APRILIE 2016. Laura Bretan are 13 ani si vine din Chicago. Este romanca, dar s-a nascut in SUA. Este visul ei sa ajunga la Romanii au Talent, insa bunicul este cel care a adus-o in acest concurs. Laura Bretan a fost revelatia intregului sezon ROMANII AU TALENT 2016! Juriul s-a ridicat in picioare inca de la primele acorduri ale vocii ei si a izbucnit in lacrimi! Nimeni nu ca ea!

“Nu cred asa ceva, dute de-aici!”, a spus Florin Calinescu, care s-a ridicat in picioare cand a auzit-o cantand pe Laura Bretan. Nimeni nu se astepta la o asemenea voce! A fost cel mai tare moment din tot sezonul Romanii au Talent 2016!

LAURA BRETAN, ROMANII AU TALENT 8 APRILIE 2016. Toata sala Romanii au Talent 2016 s-a ridicat in picioare cand a auzit ce voce are Laura. “Superb, superb, superb!”, a exclamat Andra, cu ochii in lacrimi.

Florin Calinescu s-a dus si a imbratisat-o si toti ceilalti membri ai juriului s-au dus si ei si au luat-o in brate pe talentata fata. Locuieste in Chicago si vorbeste un pic mai greu limba romana, dar ce mai conteaza! Vocea ei este de-a dreptul divina!

AFLA POVESTEA DE VIATA A LAUREI BRETAN SI ASCULTA CUM A CANTAT LA ROMANII AU TALENT

ROMANII AU TALENT, 8 APRILIE 2016. LIVE. Momente incredibile de talent si emotie!

LAURA BRETAN, ROMANII AU TALENT 8 APRILIE 2016. “Asa ceva n-am auzit”, a spus Mihaela Radulescu. Membrii juriului s-au vazut neputinciosi ca nu mai au niciun buton de aur. Laura Bretan l-ar fi meritat mai mult ca orice alt concurent de la Romanii au Talent 2016.

“Nu mai avem buton. Am epuizat nenorocoitul de buton ca niste prosti”, a spus cu parere de rau Florin Calinescu.

“O voce care se naste o data la cateva sute de ani. Suntem foarte norocosi ca am gasit-o si ca e in emisiunea noastra. Bravo”, a spus Mihaela.

LAURA BRETAN, ROMANII AU TALENT 8 APRILIE 2016. In acel moment, Laura Bretan a spus printre lacrimi ca bunicul ei a murit de curand si a declarat ca a cantat pentru el. Apoi a izbucnit in lacrimi. “As vrea sa ma vada, sa-l fac sa zambeasca”, a spus fata.

Toti membrii juriului au inceput sa planga, emotionati de vocea si de povestea ei.

“Nici acum nu-mi vine sa cred ca a fost real. A vorbit si cand a deschis gura sa cante a lasat pe toata lumea cgura cascata”, a spus Andi Moisescu la final.

O vom revedea in etapa urmatoare a emisiunii ROMANII AU TALENT 2016!

Vezi si: ANDRA GOGAN LA ROMANII AU TALENT 8 APRILIE 2016. VIDEO

ALEXANDRU PRECUP, ROMANII AU TALENT 8 APRILIE 2016. Ropote de aplauze!

RAZVAN OPREA LA ROMANII AU TALENT 2016. VIDEO. Moment emotionant la caval

Mai jos o puteti asculta pe Laura Bretan in mai multe ipostaze, inclusiv la Chicago Bulls Kids Talent Search 2015!

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.