-2.1 C
România
1 decembrie 2020
Ministrul Apararii il acuza pe Iohannis ca a incalcat legea, prelungind cu un an mandatul generalului Nicolae Ciuca la conducerea Armatei Romane
Economie

Legea salarizarii unitare: Soldatii si gradatii MApN vor avea o solda mai mare

Legea salarizarii unitare ar putea contine o prevedere potrivit careia soldatii si gradatii MApN sa aiba o solda mai mare. Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a declarat luni ca la Ministerul Muncii se afla in lucru proiectul de lege privind salarizarea unitara a bugetarilor, iar propunerea sa a fost aceea ca soldatii si angajatii MApN cu salarii mai mici sa beneficieze de o solda marita. 

Ministrul Dusa nu a dat detalii privind procentul cu care va fi majorata solda soldatilor.

„Am avut in vedere ca in primul rand soldatii si gradatii, dar toate cadrele militare, dar ma refer la cei care au salariile mai mici sa beneficieze de o solda mai mare. Nu pot sa spun o cifra, un procent, suntem in negocieri cu cei de la Ministerul Muncii”, a declarat Mircea Dusa.

Ministrul Apararii a fost prezent luni la ceremonia de predare – primire a comenzii Diviziei 1 Infanterie DACICA catre Divizia Multinationala de Sud-Est, la sediul marii unitati din Bucuresti.

Stiri pe aceeasi tema

BNR: Romania s-a confruntat cu o crestere semnificativa atat a deficitului de cont curent, cat si a deficitului bugetar

Ioana Badulescu

Reza Baqir este noul sef al misiunii FMI pentru Romania

Cristiana Petrariu Bota

Directorul Companiei Nationale a Uraniului, Ioan Moraru, a demisionat

Corina Alexandru

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult