Liviu Dragnea: L-am cautat astazi pe Iohannis, telefonul era inchis. Presedintele trebuie sa inteleaga ca noul val care s-a pornit nu mai face compromisuri

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 28, 2016 23:30

Liviu Dragnea: L-am cautat astazi pe Iohannis, telefonul era inchis. Presedintele trebuie sa inteleaga ca noul val care s-a pornit nu mai face compromisuri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Antena 3, ca l-a sunat din nou astazi pe presedintele Klaus Iohannis, pentru detalii organizatorice cu privire la noua propunere de premier, insa telefonul era inchis, asa cum s-a intamplat si de Craciun. Totodata, Dragnea a precizat ca din punctul sau de vedere nu se va initia niciun demers de a provoca o criza politica, insa daca impotriva sa sau a Guvernului vor fi actiuni politice sau de alta natura, nu va parasi campul de lupta.

“Am incercat astazi sa il sun pe presedinte, la fel telefonul era inchis. Am vrut sa fac tot ce este posibil din partea mea pentru a evita o criza politica profunda. Astazi il cautam pentru un motiv organizatoric. Daca vom lua decizia sa venim cu alta propunere, sa stim unde venim, la ce poarta. Din partea mea a fost deschidere totala”, a declarat Dragnea la Antena 3, unde a participat la emisiunea Sinteza Zilei alaturi de Sorin Grindeanu, noua propunere de premier facuta astazi de PSD.

Intrebat daca vor fi din nou tensiuni intre Administratia Prezidentiala si coalitia de guvernare, Liviu Dragnea a raspuns:

“Nu are rost sa ma ascund dupa degete. Vrand nevrand, eu am o responsabilitate foarte mare si dnul Tariceanu. Responsabilitate si pentru ce face Guvernul si pentru ce face Parlamentul. Din partea mea, nu se va initia niciun demers de a provoca vreo criza politica, dar daca cu toate astea, impotriva mea se vor declansa tot felul de actiuni politice sau de alta natura sau impotriva Guvernului, eu nu parasesc campul de lupta, eu nu fug. Romanii nu mai vor sa traiasca in acest tip de regim, e de domeniul trecutului. Romanii vor altceva. Sa inteleaga ca acest val care s-a pornit nu vrea sa omoare pe nimeni, dar nici nu mai vrea sa faca compromisuri. Nu voi declasa niciun razboi, dar daca o sa se continue cu aceasta dorinta…”, a declarat Liviu Dragnea.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.