Liviu Dragnea sustine ca Guvernul Ciolos ar avea sustinere parlamentara

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota noiembrie 10, 2015 18:24
Warning: A non-numeric value encountered in /home3/hotweek/public_html/wp-content/themes/allegro-theme/functions/other.php on line 93

Liviu Dragnea sustine ca Guvernul Ciolos ar avea sustinere parlamentara

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti, dupa nominalizarea lui Dacian Ciolos ca premier, ca deocamdata este prematur sa spuna daca social-democratii vor vota pentru sau impotriva viitorului guvern, precizand ca asteapta sa vada ce echipa va forma fostul comisar european si ce program va propune.

“Nu pot si nu cred ca e firesc sa spunem acum votam pentru sau impotriva. Deocamdata avem decat un nume si un chip”, a spus Dragnea, la iesirea din sediul PSD.

Acesta a precizat ca decizia va fi luata in partid, dupa ce se vor afla mai multe detalii, dar a mentionat ca “exista date certe care arata ca acest guvern ar avea sustinere in parlamentara” din partea PNL, UDMR si a UNPR.

Modelul suedez poate scoate Romania din criza. Politicieni fara privilegii, fara imunitate si transparenta desavarsita in cheltuirea banilor publici

“Am inteles ca dl Ciolos doreste in guvern exclusiv oameni neafiliati politic (…) In zilele urmatoare o sa vedem cu ce echipa vine, cu ce program vine si cand vom afla aceste lucruri ne vom exprima o pozitie politica”, a spus el.

Dacian Ciolos: Am intentia sa deschid Guvernul si administratia guvernamentala spre societate

In prezent, “toata lumea e in opozitie”, a comentat Liviu Dragnea, “o situatie atipica”, dar “in conditiile in care e un premier tehnocrat nu se mai poate spune ca e vreun partid la putere”.

La intrebarile presei, seful PSD a raspuns ca nu considera ca Iohannis a fortat constitutia: “Este dreptul constitutional al presedintelui sa desemneze un premier”.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.