Ludovic Orban: In orice tara civilizata, ministrul de Interne si-ar fi dat demisia. Dragnea, in loc sa solutioneze criza, se plimba in Moldova

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu ianuarie 11, 2018 16:37

Ludovic Orban: In orice tara civilizata, ministrul de Interne si-ar fi dat demisia. Dragnea, in loc sa solutioneze criza, se plimba in Moldova

In orice tara civilizata, ministrul de Interne si-ar fi dat demisia, este de parere presedintele PNL, Ludovic Orban, dupa ce premierul Mihai Tudose i-a cerut demisia ministrului Carmen Dan, pe care o acuza ca l-a mintit. Totodata, Liviu Dragnea, in loc sa solutioneze criza, se plimba in Moldova, in incercarea de a castiga adepti pentru o noua demitere a Guvernului. Declaratia a fost facuta de liderul PNL, joi, intr-o conferinta de presa. 

„Nu poate sa aiba autoritate un ministru de interne care a propus demiterea sefului IGP si a fost refuzat de prim-ministru. Nu poate sa aiba autoritate un premier care nu este ascultat de ministrul de interne si care plange la televizor ca nu mai poate sa lucreze cu ministrul de interne. Este tot mai clar ca PSD nu este capabil sa guverneze. Dragnea, in loc sa se implice in solutionarea acestei crize, se plimba in Moldova, incercand sa castige adepti pentru o noua demitere a guvernului. In timpul asta in orice tara civilizata ministrul de interne si-ar fi dat demisia. Ministrul si-a bagat, precum strutul, capul in nisip”, a declarat presedintele PNL.

Ludovic Orban mai spune ca PNL cere atat demisia sefului IGP, cat si a ministrului de Interne, Carmen Dan.

„PNL solicita demisia atat a sefului IGP, a ministrului de interne, si ii solicitam premierului sa nu mai planga pe la televizor pe la televiziunile prietene ci sa initieze procedura de demitere a ministrului de interne” a declarat Ludovic Orban, la sediul PNL.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.