MAE confirma ca un roman a fost ranit in atacul din Las Vegas

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu octombrie 2, 2017 22:00

MAE confirma ca un roman a fost ranit in atacul din Las Vegas

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a confirmat ca un roman a fost ranit in atacul armat din Las Vegas (SUA), acesta fiind internat intr-un spital din regiune. Românul ranit va fi vizitat de consulul onorific al României la Las Vegas de îndată ce starea sa de sănătate va permite acest lucru, iar Consulatul General al Romaniei la Los Angeles este in contact permanent cu autoritatile locale si este pregatit sa acorde asistenta consulara, mai precizeaza MAE.

O romanca din Las Vegas scrisese luni, intr-o postare pe Facebook, ca fiul sau, in varsta de 24 de ani, a fost ranit in atacul armat de luni dimineata, soldat cu 58 de morti si peste 515 raniti. Potrivit informatiilor de pe pagina sa de Facebook, mama tanarului lucreaza in hotelul in care a fost cazat si autorul atacului, Stephen Paddock, in varsta de 64 de ani.

Vezi si: Un roman, Luca Iclodean, a fost ranit in cel mai sangeros atac armat din SUA

„Nu postez lucruri personale pe Facebook, dar chiar am nevoie de ajutor. Va rog sa va rugati pentru fiul meu care a fost impuscat in timpul atacului din Las Vegas. Chiar in aceste momente se afla intr-o stare critica in sala de operatii si ar aprecia toate rugaciunile voastre”, este mesajul postat de femeie pe Facebook.

Cel putin 58 de persoane au murit, iar 515 au fost ranite, luni dimineata, in timpul unui concert de muzica country din Las Vegas, la Hotelul Mandalay Bay, unde un barbat a deschis focul de la etajul 32 al cazinoului, relateaza Reuters. Atacatorul, un localnic de 64 de ani, a fost gasit mort in camera sa de hotel.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.