Mama Biancai Dragusanu, operata de cancer. Avea o alunita care a crescut 2 ani la rand

Bogdan
By Bogdan martie 30, 2016 16:59

Mama Biancai Dragusanu, operata de cancer. Avea o alunita care a crescut 2 ani la rand

Mama Biancai Dragusanu a fost diagnosticata cu cancer de piele si operata. Dezvaluirea a fost facuta chiar de Bianca Dragusanu, care a povestit ca totul a pornit de la o alunita care tot crestea pe nas, iar la o consultatie medicala medicii i-au recomandat sa se opereze pentru a evita sa-si piarda chiar nasul.

Bianca Dragusanu a povestit ca mamei sale i-a fost foarte tare frica de operatie, dar pana la urma s-a lasat convinsa ca este singura solutie care sa o fereasca de posibile complicatii. Acum se afla in proces de recuperare si asteapta rezultatul biopsiei, desi medicii i-au dat asigurari ca nu poate fi nimic rau. Totusi, mama Biancai Dragusanu este speriata de diagnosticul de cancer dat de medici.

„Avea o alunita care a crescut 2 ani la rand. In ultimii doi ani a vazut-o, dar a ignorat-o, necrezand ca este o problema grava. Ca sa nu se extinda a trebuit scoasa cu radacini. A fost o interventie medicala. I s-a luat o grefa de piele si i s-a facut operatia. Deocamdata este vanata, urmeaza recuperarea pielii si a vanataii. Ea s-a speriat si a acceptat pana la urma. Jumatate de nas este operat”, a spus Bianca.

Fosta asistenta tv a mai dezvaluit ca Victor Slav, fostul ei sot, a incurajat-o si sustinut-o foarte mult pe mama ei.

„Victor a sustinut-o si a incurajat-o, daca medicul a spus, trebuie sa facem ce spune medicul. Doamne Ajuta sa se faca bine cat mai repede”, a spus Bianca Dragusanu.

Initial, toata lumea credea ca mama Biancai Dragusanu s-a operat la nas, dar, in realitate, doamna Madi s-a operat din cauza unei probleme medicale. Femeia a aflat ce problema are saptamana trecuta, in urma unui control de rutina.

Vezi si: Vindeca cancerul in cateva saptamani! Medicul Leonard Coldwell si marturia unei romance care s-a vindecat de cancer prin reteta sa

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.