Mama Cristinei Topescu a ajuns la capataiul fiicei sale. Jurnalista ar putea sa nu aiba parte de slujba religioasa

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota ianuarie 15, 2020 14:24

Mama Cristinei Topescu a ajuns la capataiul fiicei sale. Jurnalista ar putea sa nu aiba parte de slujba religioasa

Sicriul cu trupul neinsufletit al Cristinei Topescu a fost depus, miercuri, la capela Cimitirului Serban Voda (Bellu) din Bucuresti, acolo unde a ajuns si mama jurnalistei, Rodica Topescu. Ceremonia de incinerare a Cristinei Topescu va avea loc joi, la Crematoriul Vitan Barzesti.

Jurnalista Cristina Topescu a fost gasita duminica seara de politisti in casa sa din orasul Otopeni. Cristina Topescu a murit, cel mai probabil, in somn, in urma cu aproximativ doua saptamani, sunt concluziile preliminare ale anchetei, care inca nu a stabilit cauza mortii. Medicii legisti asteapta rezultatele analizelor toxicologice, insa politistii iau tot mai mult in calcul varianta unui deces din cauze naturale.

Mama Cristinei Topescu a ajuns, miercuri, la capela unde a fost depus sicriul cu trupul neinsufletit al jurnalistei. Rodica Topescu traieste de foarte multi ani in strainatate si a revenit de urgenta in tara, la auzul vestilor cumplite. 

Miercuri, foarte multa lume au venit sa-si ia ramas bun de la Cristina Topescu si sa ii aprinda o lumanare, la capela Cimitirului Bellu.

Rodica Topescu a adus o coroana de flori cu mesajul scris „Iubirea vietii mele, mamica”. Femeia a fost ajutata de apropiati sa urce treptele capelei, apoi a cerut sa fie lasata singura, pentru a merge la Cristina. 

Amintim ca familia Cristinei Topescu a luat decizia ca jurnalista sa fie incinerata si nu inmormantata.

Din pricina acestei decizii, facuta publica si prin intermediul unui comunicat de TVR, Cristina Topescu ar putea sa nu aiba parte si de slujba religioasa care se tine la funeralii. A fost transmis si ca ceremonia de incinerare va avea loc joi, la Crematoriul Vitan Barzesti.

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.