Manny Pacquiao si Floyd Mayweather poarta negocieri pentru meciul secolului

Bogdan
By Bogdan ianuarie 29, 2015 12:33

Manny Pacquiao si Floyd Mayweather poarta negocieri pentru meciul secolului

Lumea boxului este pusa in fata implinirii unui mare vis. Pugilistii Manny Pacquiao si Floyd Mayweather s-au intalnit pentru o discutie de principiu al carei subiect a fost inclestarea asteptata de ani de zile.

Este pentru prima oara cand cei doi mari campioni se aseaza la masa tratativelor motiv, lucru care da mari sperante iubitorilor sportului.

Pacquiao si Mayweather s-au intalnit in noaptea de marti spre miercuri, la Miami, martorii relatand ca discutia a fost lipsta de tensiune, respectul fiiind cuvantul de ordine al negocierilor.

„S-au intalnit pentru prima data astfel (…) A fost o reuniune de lucru, dar discutia nu a fost tensionata. Se respecta reciproc mult. Zilele urmatoare vom stabili ce va fi. Floyd ne-a spus ca vrea un astfel de meci”, a declarat Michael Koncz, consilier al lui Pacquiao, la postul ESPN.

Marti seara, Pacquiao si Mayweather au fost prezenti la meciul de baschet Miami Heat – Milwaukee Bucks. Cei doi s-au salutat atunci si au facut schimb de numere de telefon.

Staful lui Pacquiao a anuntat la 14 iunie ca pugilistul si-a dat acordul pentru a-l infrunta pe Mayweather. De cinci ani, promotorii celor doi boxeri s-au intalnit in mod regulat pentur a negocia.

Meciul ar putea avea in data de 2 mai.

loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.