Marea Britanie ar putea restrictiona vizele pentru studenti pentru a stopa migratia

Bogdan
By Bogdan iulie 26, 2016 16:14

Marea Britanie ar putea restrictiona vizele pentru studenti pentru a stopa migratia

Marea Britanie ar putea restrictiona vizele pentru studenti, cu scopul de a stopa migratia. Premierul britanic Theresa May pregateste terenul pentru o represiune asupra imigratiei, pe fondul temerilor ca universitatile au devenit o poarta prea usor de deschis pentru migrantii care doresc sa se stabileasca si sa lucreze in aceasta tara.

Theresa May a susținut cerințele de a restricționa vizele pentru studenți, astfel încât numai cei cu adevărat buni pot veni să studieze la universitățile de renume din Marea Britanie, relatează Euractiv, care citeaza The Telegraph. Cand era la Ministerul de Interne, Theresa May a aplicat măsuri pentru a închide colegiile “false” și pentru a limita vizele pentru studenții care vin să urmeze studii în învățământul superior.

In opinia noului premier, restricțiile suplimentare cu privire la studenții internaționali ar putea contribui semnificativ la reducerea migrației.

Iti recomandam si: Ce va fi cu romanii din Marea Britanie? Vor putea locui si munci in continuare in Regat?

Un britanic despre Brexit: Pentru noi, cei care am votat Remain, este un referendum in care xenofobii au invins. Farage ar trebui arestat

Opțiunile care sunt de așteptat să fie luate în considerare includ oprirea persoanelor care vin în Marea Britanie pentru a lua așa-numitele cursuri “Mickey Mouse”, la instituții cu rang scăzut, interzicerea cursurilor de marketing care îi învață pe studenți cum să ajungă să lucreze în Marea Britanie, precum și orice alte măsuri suplimentare care să asigure întoarcerea acasa după terminarea studiilor a studenților străini.

Ministerul de Interne a estimat că unul din cinci studenți străini își prelungește viza și continuă să trăiască în Marea Britanie mult timp după ce a terminat facultatea.Acum, guvernul intentioneaza reducerea migrației la sub 100.000 de persoane.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.