Maria Hojda a impresionat pana la lacrimi la VOCEA ROMANIEI. VIDEO

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 6, 2014 09:16

Maria Hojda a impresionat pana la lacrimi la VOCEA ROMANIEI. VIDEO

VOCEA ROMANIEI. O concurenta a reusit sa impresioneze pana la lacrimi juriul emisiunii VOCEA ROMANIEI. Este vorba de MARIA HOJDA, care a interpretat perfect o melodia lui David Guetta- She wolf -, iar Loredana Groza nu a mai rezistat si i-au dat lacrimile. Dealtfel, Maria Hojda este concurenta la Vocea Romaniei in echipa Loredanei, iar prestatia sa i-a impresionat pe toti cei patru jurati. Loredana a plans la finalul piesei, atat de mult a miscat-o interpretarea fetei.

Pe scena de la “Vocea Românei’ au rămas cei mai buni concurenţi, iar Loredana are şi ea cu ce se mândri. Eleva ei Maria Hojda ( 24 de ani) a făcut-o să trăiască la maximum piesa lui David Guetta- She wolf.

HotWeek.ro iti recomanda si: O pustoaica din Italia a cantat cu Monica Anghel si a castigat un important concurs. Asculta aici piesa

“Mi-ai rupt sufletul în bucăţi. Ai fost senzaţională. Unde vrei sa te mai duci, măi fato?”, i-a spus Loredana Mariei la finalul prestaţiei.

Răspunsul tinerei a convins-o pe antrenoarea sa că merită un loc în ultima ediţie a emisiunii. “Acolo unde mă vei conduce tu, în finală!”

Maria nu este singura din familie care are talent muzical, ci si sora ei Ligia. Pentru prima data in istoria show-ului, două surori s-au înscris împreună la preselecţii şi au ajuns aproape de finală. La audiţiile pe nevăzute, Ligia Raluca Hojda (26 de ani) a fost prima care a intrat pe scena de la Vocea Romaniei şi a reuşit performanţa de a întoarce toate scaunele cu o interpretare originală, plină de sensibilitate a melodiei lui Ed Sheeran, “I see fire”. Ligia a ales să meargă mai departe în echipa lui Tudor Chirilă.

HOTWEEK.RO ITI RECOMANDA SI: NU AU PUTUT SCOATE NICIUN CUVANT IN FATA ACESTEI INTERPRETARI

Maria Hodja a întors şi ea toate scaunele la audiţiile pe nevăzute şi a ales-o pe Loredana ca antrenoare.

Daca video de mai jos nu functioneaza, il puteti viziona pe site-ul Pro TV.

Mai jos puteti vedea interpretarea avuta de Maria Hojda la concursul X Factor.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.