Mariana Nenu a reusit o performanta notabila in Italia: A urcat pe podium cu tricolorul pe umeri, dupa ce a alergat 187 km in 24 de ore

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu aprilie 23, 2018 23:55

Mariana Nenu a reusit o performanta notabila in Italia: A urcat pe podium cu tricolorul pe umeri, dupa ce a alergat 187 km in 24 de ore

Mariana Nenu a reusit o performanta notabila la o competitie sportiva din Italia. Atleta a urcat pe locul 2 la concursul “24 ore di Torino”, dupa ce a alergat 187,4 km in 24 de ore. 

Fosta componenta a echipei Razboinicilor de la Exatlon a facut performanta la Torino, asa cum si-a propus cand a plecat din Romania. La final a iesit invingatoare. Dupa 187,4 km alergati in 24 de ore, Mariana Nenu a urcat pe podium cu tricolorul pe umar. Atleta a obtinut locul 2 la Open si locul 1 la feminin.

Organizatorii competitiei de la Torino subliniaza, in comunicatul post-eveniment, performanta extraordinara a romancei Mariana Nenu.

„Mariana Nenu a obtinut o performanta remarcabila, dupa ce a urcat pe podium la feminim cu 187.474 km. Romanca a castigat, de asemenea, locul doi la general. (…) Nenu a alergat timp de cateva ore pe pozitia a zecea, apoi a izbucnit ca o sageata pana la locul al doilea in clasamentul general”, subliniaza italienii.

Performanta atletei a fost apreciata si de cei care o sustin ca sportiva. Fizioterapeutul si preparatorul fizic Constantin Obreja i-a adresat un mesaj de felicitare pentru daruire si ambitie si i-a transmis ca poate trece deja la urmatorul nivel.

„In acest week-end, Nenu Mariana a alergat 187 km/24 h la Torino, dupa ce acum doua saptamani a alergat 120 km in Franta, tot intr-o cursa de 24 h. Merita felicitata pentru daruire si ambitie! Pacat ca nu a prins lotul pentru Campionatul European de la Timisoara. Cred ca poate trece de 200 km, chiar cu „putina” pregatire pe care o acumuleaza in fiecare zi, dar si cu ajutorul omului de langa ea (Ben) si de 250 km cu pregatire specifica si suport. Mult succes!”, a scris Constantin Obreja pe pagina sa de socializare.

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing, shoes and outdoor

Image may contain: 5 people, people smiling, people standing, tree and outdoor

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.

Ultima ora