Marturii dramatice din Franta: Trageau in noi ca si cum am fi fost pasari la vanatoare

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota noiembrie 14, 2015 22:40

Marturii dramatice din Franta: Trageau in noi ca si cum am fi fost pasari la vanatoare

MARTURII DIN INFERNUL PARIZIAN. Cativa dintre supravietuitorii atentatelor din Paris, ce au avut loc in seara de 13 noiembrie 2015, au povestit momentele de groaza prin care a trecut. Lieke, o eleva olandeza de 17 ani, studiaza in Franta din septembrie 2014 si se afla in momentul atacurilor pe Rue de Charonne, acolo unde locuieste.

Tanara a povestit pentru The Guardian momentele cumplite prin care a trecut dupa atacurile teroriste petrecute vineri noapte, in Paris.

Aceasta a fost nevoita sa acopere trupurile neinsufletite ale victimelor care zaceau pe strada. Marcata de evenimentele din Franta din ultimul an, inclusiv atacul de la Charlie Hebdo, tanara spune ca se gandeste sa paraseasca Franta.

„Eram sus cu familia, ne pregateam sa iesim din casa, cand am auzit politia afara. Am iesit si am vazut cum politia iesea si intra din teatru. Am crezut ca este vorba despre un mic incendiu, dar am inceput sa auzim o femei care tipa, apoi o alta femeie a iesit fugind si a imbratisat un barbat.

Politia a inceput sa tipe si sa ceara cearsafuri. Ne-am dus in casa si am adus cateva. Credeam in continuare ca este vorba de un incendiu si ca au nevoie de ele ca sa stinga focul, dar de fapt acopereau cadavrele cu ele.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.