Metode si instrumente pentru dezvoltarea abordarilor antreprenoriale in universitati

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota martie 19, 2017 14:51

Metode si instrumente pentru dezvoltarea abordarilor antreprenoriale in universitati

Metode si instrumente pentru dezvoltarea abordarilor antreprenoriale in universitati este un eveniment organizat de Junior Achievement Romania, ca parte a proiectului Universitatea Antreprenoriala, in data de 24 martie 2017, începând cu ora 9:30, la Biblioteca Centrală Universitară din București (str Boteanu nr 1). 

Proiectul Universitatea Antreprenorială are ca scop sprijinirea instituțiilor de învățământ superior în dezvoltarea abordărilor antreprenoriale și intraprenoriale, la nivel de management, în relație cu comunitatea de business, precum și a educației antreprenoriale și pregătirii dinamice a studenților pentru piața muncii.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate metode și instrumente utile în dezvoltarea abordărilor antreprenoriale și intraprenoriale în instituțiile de învățământ superior și, de asemenea, în partea a doua a întâlnirii, se va derula un training de antreprenoriat pentru staff-ul din universități. Pentru detalii, vă rugăm să consultați agenda anexată.

La eveniment vor participa reprezentanți ai Romanian-American Foundation, Ministerului Educației, UEFISCDI și OECD, precum și persoane din conducerea și corpul profesoral al celor 68 de facultăți și 26 de universități participante la proiectul Universitatea Antreprenorială.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.