Michael Slein, un roman adoptat in SUA, isi cauta familia! Invitat in emisiunea La Maruta: Sunt 100% roman!

Bogdan
By Bogdan martie 28, 2016 18:32

Michael Slein, un roman adoptat in SUA, isi cauta familia! Invitat in emisiunea La Maruta: Sunt 100% roman!

Michael Slein este un roman de 18 ani adoptat de o familie din SUA, dar care ar face orice sa-si gaseasca mama biologica. Baiatul a venit cu familia sa din America in emisiunea lui Catalin Maruta. Michael Slein spune ca se simte roman, inainte de a fi american, afirmand ca este foarte important pentru el sa faca legatura cu familia sa biologica, sa isi poata regasi identitatea.

Michael s-a nascut la Slatina in 1999 si a fost abandonat de familia sa biologica. Acum traieste cu parintii adoptivi si inca doi frati pe coasta de Est a Americii. Are 18 ani si vrea sa-si gaseasca parintii biologici.

A fost adoptat la varsta 2 ani si a inceput sa-si puna intrebari despre originile sale pe la 5-6 ani. Michael a aflat intreaga sa poveste de viata si de unde provine in urma cu 3-4 ani.

“Sunt 100% roman inainte sa ma simt americam si simt ca Romania imi curge prin vene. Am aflat ca am fost adoptat si am inceput sa-mi pun intrebari despre originile mele”, a spus Michael.

“Vreau sa se simta impacat si implinit”, a spus mama lui Michael. “Este foarte important pentru el sa faca legatura cu familia sa biologica, sa umple o gaura. In acest fel isi va putea regasi identitatea”, a spus tatal lui Michael.

A gasit-o pe mama sa pana la urma si a avut prima conversatie cu ea. L-a nascut la 15 ani, dupa ce a fost fortata sa se casatoreasca. A trait o perioada cu acest om, desi nu s-a inteles niciodata cu sotul ei, care era foarte violent. Sotul ei a dus-o la centrul de donari sa-si vanda un rinichi. “Faceam si lucrul asta numai sa pot trai langa copii”, a spus femeia.

‘Toti astia 18 ani toti astia 18 ani plangeam si spuneam: cine stie unde o fi copilul meu! Indiferent ce mi se intampla, cel mai important e sap-l vad. Pentru mine va fi foarte greu sa-l vad dupa 18 ani si apoi sa-l pierd iar. Pe Michael l-am nascut noaptea, a avut probleme mari din cauza batailor in burta. Se nascuse foarte mic, avea 1,2 kg. In salon mi-a smuls perfuziile din mana si m-a dus la o sora a lui”, a povestit femeia.

Michael a ramas in tot acest timp la leaganul de copii. Singura solutie sa scape din infern era sa fuga, ceea ce a si facut.

 “Stateam pitita la mama in pod. Al doilea sot m-a luat ca sa ma scape. Copiii tai vor fi si ai mei”, a mai povestit Mariana, mama biologica care mai are doi baieti si o fata cu al doilea sot.

S-au regasit prin intermediul internetului. “Imi spune multe vorbe frumoase, abia astepte sa ma imbratiseze”, a mai spus ea.

“Intr-un fel mie mai bine. N-o sa stiu niciodta care a fost povestea, ce s-a intamplat cu adevarat. Dar nu mai conteaza”, a spus Michael dupa ce si-a vazut mama la televizor.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.