-0.7 C
România
29 noiembrie 2020
Mihaela Radulescu, sarut cu Florentin Hriscu pe scena ROMANII AU TALENT. FOTO
Life

Mihaela Radulescu l-a sarutat pe Florentin Hriscu la ROMANII AU TALENT. GALERIE FOTO HOT

Moment demential la ROMANII AU TALENT! Mihaela Radulescu a sarutat un concurent chiar pe scena ROMANII AU TALENT! Tanarul Florentin Hriscu, un student in varsta de 21 de ani, a invitat-o pe scena pe Mihaela Radulescu, unde a executat un dans energic tip sceneta, dar senzual in acelasi timp. Florentin Hriscu a cerut si ajutorul lui Smiley si lui Pavel Bartos si, astfel, a trecut in etapa urmatoare cu patru de DA, insa nu inainte de a dezvalui juriului si celor din sala mesajul de pe tricoul sau.

„Sarutul este limbajul iubirii. Vino si vorbeste-mi”, este mesajul pe care l-a avut Florentin Hriscu pe tricou. Iar Mihaela Radulescu a reactionat la mesajul sau, spre surpriza colegilor din juriu si a publicului din sala ROMANII AU TALENT.

„Mie imi place cockteilul de tot felul de ingrediente. Ai un DA” a spus Mihaela Radulescu. Apoi l-a intrebat: „Tinere esti insurat?”. Cum Florentin Hriscu a raspuns ca nu, Mihalea Radulescu s-a dus la el si l-a sarutat, spre uimirea juriului si a publicului. Decolteul ametitor al Mihaelei a intregit scena.

„Pai ce, n-a zis omul sa vorbim? Am vorbit! A fost un moment delicios care cred ca i-a placut”, a continuat Mihaela Radulescu, in aplauzele tuturor.

HOTWEEK.RO ITI RECOMANDA SI: ROMANII AU TALENT, 13 MARTIE 2015: Mihaela Radulescu, criticata de telespectatori

„Ce-a fost asta?”, s-au intrebat uimiti colegii din juriu, in frunte cu Andra.

„Mihaela, am un mesaj. Am trecuut de prima parte, acum o sa trebuiasca sa ne punem intr-o relatie”, i-a transmis Florentin Hriscu dupa vot. „N-am cuvinte sa exprim ce sarut incredibil a fost”, a completat acesta vizibil emotionat de surpriza facuta de Mihaela Radulescu.

HOTWEEK.RO ITI RECOMANDA SI: ROMANII AU TALENT 2015: Fara Mihai Petre, nu mai are farmec! Cine spune asta

ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5 – S-A SCHIMBAT REGULAMENTUL

ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5 2015 LA PRO TV: Juratii pot acum sa trimita un concurent direct in semifinala, daca apasa butonul auriu. „Fiecare avem acest drept. Eu am trimis mai departe in semifinala un baiat care canta extraordinar”, a spus Andra.

HOTWEEK.RO ITI RECOMANDA SI: ROMANII AU TALENT, 13 MARTIE 2015: Mihaela Radulescu, criticata de telespectatori

ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5: Si pentru ca acum sunt 4 jurati, s-au schimbat si regulile de selectie la ROMANII AU TALENT: „In cazul in care un concurent primeste doi de DA si doi de NU, va merge mai departe doar daca un jurat va decide totusi sa-i dea o sansa.”

Cei care obtin 3 sau 4 de DA sunt recompensati cu stelute albastre. „Acum, cand am inceput al 5-lea sezon stiam ca multe lucruri ma vor surprinde. Si multe lucruri m-au surprins. Si sunt convins ca multe lucruri ii vor surprinde in continuare pe telespectatori”, spune si Andi Moisescu.

 [ot-caption title=”Mihaela Radulescu a sarutat un concurent” url=”http://www.hotweek.ro/wp-content/uploads/2015/03/sarut-mihaela-radulescu-florentin-hriscu1.jpg”]

[ot-caption title=”Mihaela Radulescu a sarutat un concurent” url=”http://www.hotweek.ro/wp-content/uploads/2015/03/sarut-mihaela-radulescu-florentin-hriscu.jpg”]

 [ot-caption title=”Mihaela Radulescu a sarutat pe buze un concurent” url=”http://www.hotweek.ro/wp-content/uploads/2015/03/mihaela-radulescu-sarut-florentin-hriscu.jpg”]

[ot-caption title=”Mihaela Radulescu a sarutat un concurent la Romanii au Talent” url=”http://www.hotweek.ro/wp-content/uploads/2015/03/mihaela-radulescu-sarut-fconcurent-romanii-au-talent.jpg”]

Mai jos puteti vedea cele mai tari momente de la preselectiile Romanii au Talent, editiile precedente.

[ot-video type=”youtube” url=”https://www.youtube.com/watch?v=jveyO2ceovk”]

Stiri pe aceeasi tema

Liceul de Arte Nicolae Tonitza organizeaza o expozitie caritabila pentru victimele de la Colectiv

Cristiana Petrariu Bota

Cronica literara la Iubire de Nisip de Maria Timuc: Autoportret, intre eu si tu

Cristiana Petrariu Bota

Costin Tuchila, realizator in redactia Teatru a SRR, a primit Premiul de Excelenta pentru intreaga activitate culturala

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult