Mihail Neamtu, fost presedinte al Pardidului Noua Republica, s-a inscris in PNL

Delia Ion
By Delia Ion iulie 4, 2017 10:56

Mihail Neamtu, fost presedinte al Pardidului Noua Republica, s-a inscris in PNL

Mihail Neamtu, considerat noua speranta a politicii romanesti pe vremea in care era presedintele Partidului Noua Republica, a anuntat ca a reintrat in politica dupa o pauza de un an. Neamtu a devenit membru al Partidului National Liberal chiar daca in 2012 a actionat impotriva intereselor acestuia cand l-a sprijinit pe Traian Basescu in timpul suspedarii din functia de presedinte.

Mihail Neamtu a transformat Noua Republica din platforma in partid politic insa s-a lovit de refuzul Tribunalului de a inscrie noua structura ca partid lucru care a dus la sistarea negocierilor de la acea vreme de a intra in alianta ARD, alturi de PDL, PNTCD si Forta Civica.

La alegerile parlamentare din acea toamna a candidat pentru un mandat de parlamentar, pe listele PNTCD, insa nu a castigat.

In 2013, Neamtu a patruns in plenul Camerei Deputatilor, unde vorbea premierul Victor Ponta, si i-a intrerupt discursul, acuzandu-l de tradare in cazul Rosia Montana. In martie 2016, Neamtu a anuntat ca se retrage din politica, partidul infiintat de el continuand sub o alta conducere.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.