Ministerul Educatiei anunta ca toate salile de clasa vor avea un loc special pentru depozitarea telefoanelor

Delia Ion
By Delia Ion august 3, 2017 19:15

Ministerul Educatiei anunta ca toate salile de clasa vor avea un loc special pentru depozitarea telefoanelor

Ministerul Educatiei anunta ca toate salile de clasa vor avea un loc special pentru depozitarea telefoanelor mobile pe parcursul orelor de curs. Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat, joi, ca a discutat cu parintii pe tematica regulamentului de organizare si functionare al scolilor, iar acestia au fost de acord cu noua masura.  

“Am discutat cu parintii si urmeaza sa facem o comisie de dialog social pe subiectul regulamentului de organizare si functionare al unitatilor scolare si sunt de acord ca, in interiorul salii de clasa, sa existe o zona in care copilul, la inceputul orei, sa isi depoziteze mobilul, iar la finalul orei sa reia acel mobil. Costurile sunt minime. Toti parintii au fost de acord, sunt convins ca si profesorii vor fi de acord. Voi avea o intalnire si cu federatiile sindicale in asa fel incat negocierea noului regulament sa aduca un plus in calitatea actului educational”, a spus ministrul.

Liviu Pop a adus aceste precizari dupa o intalnire cu reprezentantii Federatiei Nationale a Asociatiilor de Parinti din Invatamantul Preuniversitar (FNAP-IP).Ministrul Pop a explicat ca aceasta masura este necesara deoarece unii elevi au alte preocupari in timpul orelor de curs.

“Sunt foarte multe studii si analize vizavi de preocuparile pe care le au unii elevi in timpul orelor”, a mentionat Pop.

Cel mai probabil, telefoanele elevilor vor fi depozitate in dulapuri sau cutii.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.