Ministerul Muncii pregateste ordonantele de crestere a pensiilor si salariilor

Delia Ion
By Delia Ion ianuarie 5, 2017 13:02

Ministerul Muncii pregateste ordonantele de crestere a pensiilor si salariilor

Ministerul Muncii pregateste ordonantele de crestere a pensiilor si salariilor. Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat ca noul Guvern isi va incepe activitatea cu sapte ordonante de urgenta, printre care si cele de crestere a pensiilor si salariilor. 

Lia Olguta Vasilescu a ajuns, joi dimineata, la sediul Ministerului Muncii pentru preluarea mandatului de la Dragos Pislaru. Ea a declarat ca prioritatea zero in noua functie este bugetul si ca urmeaza sa dea ordonante de urgenta de crestere a pensiilor si salariilor. Noul Guvern isi va incepe activitatea cu 7 ordonante de urgenta, mai spune Lia Olguta Vasilescu, adaugand ca “Va va anunta cineva de la partid”.

“Nu mi-am luat cu mine decat programul de guvernare. Trebuie sa dam drumul la sapte ordonante. Sper sa termin foarte repede cu formalitatile si pe urma intru in paine. Prioritatea zero e bugetul, trebuie sa dam ordonante de crestere a pensiilor si salariilor. Sunt sapte ordonante de urgenta, va va anunta cineva de la partid. O sa vedeti ca o sa respectam programul de guvernare si nu o sa fie niciun dezastru”, a declarat Lia Olguta Vasilescu.

Fostul ministru Dragos Pislaru a ajuns la cateva minute dupa Lia Olguta Vasilescu, avand in mana un buchet de flori:

“Exista un capitol care se refera la probleme doesebite. De obicei nu se scrie nimic. De data asta, eu am un biblioraft intreg. Legea salarizarii a fost publicata pe site-ul Ministerului Muncii, e in consultare si urmeaza ca actualul Guvern sa isi aleaga lucrurile bune, sa completeze si sa vina cu o lege a salarizarii, asa cum a promis”, a declarat Dragos Pislaru.

Citeste si: SALARIZARE 2017. Unii angajati vor primi cate 400 de lei in plus la salariu. Vezi daca te incadrezi

Pensiile vor creste in perioada urmatoare. DETALII

Ce asteapta profesorii de la noul ministru al Educatiei: Realizarea grilelor de salarizare si abrogarea ultimei OUG care proroga cresterile salariale pana in 28 februarie

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.