Ministerul Sanatatii, despre cazul Raluca Daniela Barsan: Diploma de licenta si documentul de rezidentiat sunt false, iar contractul de voluntariat a fost intocmit ilegal

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota februarie 12, 2019 21:53

Ministerul Sanatatii, despre cazul Raluca Daniela Barsan: Diploma de licenta si documentul de rezidentiat sunt false, iar contractul de voluntariat a fost intocmit ilegal

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat ca atat documentul de rezidentiat prezentat de Raluca Daniela Barsan, cat si diploma de licenta de la Universitatea de Medicina si Farmacie a acesteia sunt false. De asemenea, Pintea a  afirmat ca si contractul de voluntariat a fost intocmit in mod ilegal. Ea a spus ca reprezentantii institutiei vor face o plangere penala pentru fals in acest caz.

Pintea spune ca documentul de rezident prezentat de Raluca Daniela Barsan este fals, ea nefiind niciodata inscrisa la examenul de rezidentiat si nefiind confirmata ca rezident.

Totodata, ea a spus ca, din discutiile avute cu reprezentantii Universitatii de Medicina si Farmacie, si diploma de licenta este falsa. Pintea a spus insa ca isi mentine afirmatiile conform carora in sistemul public un medic este angajat corect, subliniind ca nu s-a referit si la voluntariat.

„Vom convoca o sedinta de urgenta a Consiliului de Administratie al spitalului pentru a vedea care au fost termenii ilegali ai intocmirii acestui contract de voluntariat”, a spus Pintea. Ea a mai spus ca va fi facuta o plangere penala pentru fals in acest caz.

Amintim ca Raluca Daniela Barsan, o romanca fara studii de Medicina, opera linistita intr-un spital de stat din Bucuresti. Cel putin asta reiese dintr-o noua ancheta realizata de reporterii Libertatea. Raluca Barsan, in varsta de 30 de ani, se ingrijea de circa 10 ani de pacientele de pe sectia de Obstretica-Ginecologie din cadrul Spitalului Judetean Ilfov, situat in inima Bucurestiului. Spre deosebire de italianul Matteo Politi, Raluca Daniela Birsan nu are nici macar parafa de la DSP, iar diploma potrivit careia a terminat cursurile UMF “Carol Davila” din Bucuresti s-a dovedit a fi falsa.

CAZUL RALUCAI DANIELA BARSAN – INTEGRAL AICI

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.