LAURICA MPFM
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 MARTIE 2015. Mama Lauricai isi ameninta fata ca o va trimite pe centura Brailei

Intrarea in Casa de la Stefanesti a mamelor unora dintre concurentele MPFM4 a adus un suflu nou in cadrul celui de-al patrulea sezon de „Mireasa pentru fiul meu”. Daca in cazul Andradei, revederea dintre mama si fiica a decurs conform asteptarilor, revederea dintre mama Lauricai si fiica sa a avut numeroase episoade de tachinare.

Inca tin timpul galei de sambata, mama Lauricai i-a atras atentia fiicei sale ca ea este cea care trebuie sa-si schimbe comportamentul in relatia pe care o are cu Nicolae.

In fiziunea vemeii, Nicolae nu a gresit cu nimic fata de Laurica, si ca fata sa va trebui sa faca eforturi considerabile pentru a-si dinimaza cuplul. Mama sa o vrea pe Laurica mai zambitoare si mai putin nemultumita de tot ceea ce face Nicolae.

CITESTE SI: MPFM SEZON 4. Nicolae si Laurica s-au despartit din cauza gravelor probleme de comunicare!

Toate vorbele mamei sale au facut ca, la un moment dat, Laurica sa afirme ca va lua exemplul lui Gabi si va sari gasul Casei pentru a fi descalificata.

Dupa cum se stie, o astfle de „miscare” venita din partea unui concurent MPFM atrage cu sine o sanctiune financiara de 30.000 de euro lucru care a atras imedit o remarca de senzatie din partea mamei Lauricai: „Sari gardul? Te trimit pe centura ca sa faci 30 mii! Ce sa-ti fac altceva? La produs mama, daca asistenta nu esti buna…!Vrei sa-mi vand casa sau ce?”.

Desi totul s-a vrut a fi o gluma din partea mamei Laurica, concurenta a fost pusa intr-o situatie jenanta in care nu si-ar fi inchipuit ca va avea parte chiar de cea care ar fi trebui sa-i fie aproape indiferent de situatie.

Stiri pe aceeasi tema

CHEFI LA CUTITE, 22 MARTIE 2016. Bucatari talentati gatesc retete delicioase la Antena 1

Cristiana Petrariu Bota

BILETUL ZILEI 2 DECEMBRIE 2016. Derby al suferintei la Iasi cu gazdele in postura de favorite

Bogdan

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 15 REZUMAT, 10 APRILIE 2017

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult