MIREASA PENTRU FIUL MEU, 16 SEPTEMBRIE. Raymond, castigator MPFM 3, a izbucnit nervos: Daca au fost mai importanti ca mine, atunci imi bag…

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota septembrie 16, 2016 15:50

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 16 SEPTEMBRIE. Raymond, castigator MPFM 3, a izbucnit nervos: Daca au fost mai importanti ca mine, atunci imi bag…

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 16 SEPTEMBRIE 2016. Raymond, castigator Mireasa pentru Fiul Meu sezonul 3 alaturi de frumoasa Constantina, a izbucnit nervos, zilele trecute, dupa ce a fost dezamagit de partidul pentru care a muncit pe branci in ultima campanie electorala, care nu a tinut cont de efortul depus si a avut alte preferinte in consiliul de administratie Dorobeiul.

De precizat ca Raymond a candidat la Consiliul Local al primariei Cristian din partea UNPR. In postarea sa facuta pe propria pagina de socializare, Raymond subliniaza ca a refuzat sa faca parte din consiliul de administratie al Dorobeiului, deoarece nu detine suficiente cunostinte pentru a prelua aceasta functie, motiv pentru care l-a recomandat pe tatal sau, Viorel Untu, pentru aceasta pozitie.

Apoi, Raymond sustine ca a muncit atat de mult in campania electorala, pentru care si-a alocat tot timpul si a crezut in grupul UNPR, insa nu i se pare normal ca acum drept rasplata sa afle ca o alta formatiune politica are doi membri in forul de administratie mentionat.

“Daca pentru conducerea UNPR… Prohrip si Blaga au fost oameni mai importanti ca mine… atunci imi bag …. politica voastra si v-o fac cadou”, a izbucnit nervos Raymond.

Va prezentam mai jos textul integral al lui Raymond pe aceasta tema.

“Mi-a fost oferita și mie ,,sansa” de a face parte din consiliu de administrație al Dorobeiului! Dar am refuzat ..motivul a fost unul cat se poate de simplu … Nu am cunoștințe foarte multe în acest domeniu și nu as fi fost de ajutor ! Dar am spus ca în locul meu sa fie Viorel Untu – tatăl meu ! Un om cu experienta în acest domeniu ! Și cu siguranta la ora actuala fiind omul potrivit pentru a pune pe picioare aceasta unitate!

Nu mi se pare normal ce se întâmplă! Am muncit atât de mult în campania electorala am pus suflet mi am alocat tot timpul încercând sa ajut sa facem treaba am crezut în grupul UNPR și acum drept răsplată am aflat ca ALDE are 2 membri în Consiliul de Administrație Dorobeiul! Dacă pentru conducerea UNPR… Prohrip și Blaga au fost oameni mai importanți ca mine… atunci îmi bag …. politica voastra și v-o fac cadou”, a scris Raymond Untu.

Iti recomandam si: MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016. Adriana Turcuman: Mi s-a propus sa lucrez in televiziune

Carmen de la MPFM 6, dezvaluiri socante din viata ei. A facut o criza in direct!

MIREASA PENTRU FIUL MEU, NOUL SEZON. Mihai s-a cuplat cu Mihaela doar pentru voturi? Declaratie socanta

Florin, anunt important pentru fosti si actuali sustinatori: Daca ati facut asta gandindu-va ca voi ramane manipulat..

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.