MIREASA PENTRU FIUL MEU, 30 MARTIE: Lavinia si Eduard si-au spus cuvinte grele: Daca vrei sa pleci, pleaca!

Bogdan
By Bogdan martie 30, 2016 12:12

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 30 MARTIE: Lavinia si Eduard si-au spus cuvinte grele: Daca vrei sa pleci, pleaca!

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 30 MARTIE: S-au precipitat spiritele in Casa Mireasa pentru Fiul Meu dintr-o chestiune banala. Totul a inceput de la o joaca si s-a terminat in tensiuni mari. Un cuplu si-a adresat cuvinte grele in competitie, iubirea s-a transformat in ura si relatia este lovita intr-un mod brutal! Nimeni nu se astepta ca tocmai cuplul Lavinia – Eduard sa-si adreseze cuvinte dintre cele mai usturatoare!

Totul a pornit de la un joc initiat de baieti, care s-a lasat cu urme pe canapea. Loredana a venit sa o stearga si de aici a pornit circul. Nervii s-au incins in casa Mireasa pentru Fiul Meu dupa ce Loredana a cerut o solutie de curatat si Lavinia s-a suparat din cauza tonului folosit de concurenta.

“Da-i drumul, Lavinia”, i-a spus Loredana colegei sale de emisiune, Lavinia. Tonul folosit de Loredana a aprins spiritele instant. “Ce inseamna asta? Cum poti sa-mi vorbesti asa?”, i-a raspuns Lavinia.

“Da-i drumul Lavinia” nu inseamna “hai, fa pasi” ci sa dai drumul sticlei cu solutia de curatat, a explicat apoi Loredana in emisiune.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 30 MARTIE: Lavinia si Eduard si-au adresat cuvinte grele: Daca nu mai suporti, pleaca! Ce sunt eu, carpa?

Schimbul de replici dintre Loredana si Lavinia a generat ditamai discutia intre Lavinia si Eduard! Lipsa de intelegere a semnificatiiei tonului a aprins spiritele intre cei doi concurenti. Cuvinte grele au sunat amenintator intre iubiti.

“Aceeasi gafa faci mereu. Gresesti. Nu mai vreau, m-am scarbit, sunt pana peste cap. Vrei sa vezi cum e sa ridic tonul?”, a spus Eduard.

Citeste si: Aurel si Valentina: Nu mai avem nicio treaba!

“Eduard, faci asta a nu stiu cata oara. Da-i drumul de-aici? Ce sunt eu, carpa? Tu te-auzi ce spui pe gura? Uita-te ce spui, dar ce-s eu, rahat aici? Vrei sa ma calce lumea in picioare? Eu zic sa-ti masori comportamentul. Daca nu mai suporti, pleaca. Sa te fereasca Dumnezeu sa ridici tonul la mine”, i-a spus Lavinia.

“Stai cum vrei ca si-asa ai stat cum ai vrut pana acum”, i-a mai spus Lavinia ceva mai tarziu.

Eduard: “Am ajuns la stadiul asta, la cea mai mica scanteie ne enervam. Vreau liniste. Nu mai vreau sa-mi aud numele in materiale, vreau linistea noastra. Cand aud numele noastre pe material, deja nu mai… Acum o sa se supere ca nu ii iau apararea. Ea a inteles cu totul si cu totul altceva.Nu cauta cearta, numai ca ea a inteles altfel tonul. Ea nu permite nimanui sa-i vorbeasca pe un ton de superioritate.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.