MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 SEPTEMBRIE 2015, cuplul Robert-Casandra da primele semne de slabiciune

Delia Ion
By Delia Ion septembrie 30, 2015 17:26

MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 SEPTEMBRIE 2015, cuplul Robert-Casandra da primele semne de slabiciune

MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 SEPTEMBRIE 2015. Cel mai vulcanic cuplu al acestui sezon de “Mireasa pentru fiul meu” este fara indoiala cel format de Robert si Casandra, doi dintre concurentii care par cei mai decisi pentru a pleca acasa la bratul unui partener.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 SEPTEMBRIE 2015. Robert si Casandra s-au placut inca de la prima emisiune a acestei stagiuni insa la scurt timp au inceput sa apara primele obstacole care s-au dovedit a fi deloc de minimalizat.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 SEPTEMBRIE 2015. Punctul slab al relatiei lor parea a fi pana de curand Casandra, o tanara dansatoare la bara din Ploiesti cu un trecut aflat sub multe semne de intrebare. De cateva zile au inceput insa sa se auda voci avizate care vad si in Robert un tanar problema.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 SEPTEMBRIE 2015. Mama Casandrei, mama Lilianei dar si propria mama considera neadecvata evolutia lui Robert din acest show, baiatul fiind acuzat in principal pentru limbajul sau deloc academic si a stilului agresiv demonstrat in debutul competitiei.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 SEPTEMBRIE 2015. Acum a venit si randul Casandrei sa-si exprime primele nemultumiri la adresa actualului ei iubit.

Povestea de dragoste dintre Cassandra si Robert de la “Mireasa pentru fiul meu” este “condimentata” cu tensiuni si replici acide. Bruneta si iubitul ei au ajuns sa aiba o discutie tensionata, din cauza comportamentului acestuia.

Reprosurile Cassandrei l-au facut pe Robert sa-i faca o declaratie coplesitoare acesteia: “Imi place tare mult de tine. Nici cu aia de am stat 3 ani cu ea, nu mi-a placut asa la inceput. Era una d-aia care tocea, invata, era foarte cuminte.

Am facut un pariu cu baietii si la inceput am stat asa cu ea. Am stat 3 ani cu ea. Ne-am despartit inainte cu 6 luni sa vin aici, pentru ca am prins-o cu altul”.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.