MIREASA PENTRU FIUL MEU. Dragos si Lorena, concurenti MPFM2, formeaza un cuplu?

Delia Ion
By Delia Ion octombrie 2, 2015 22:45

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Dragos si Lorena, concurenti MPFM2, formeaza un cuplu?

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Sezonul al doilea al show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” a fostul unul de referinta din punctul de vedere al numerosilor telespectatori ai productiei difuzate de mai bine de 4 ani de Antena 1.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. O stagiune in care povestile de dragoste s-au impletit cu rivalitati de amploare, personajele cu caractere puternice s-au impus in fata concurentilor mai putin pregatiti din punct de vedere psihic iar strategiile de competitie au invins desfasurarea naturala a evenimentelor.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. In sezonul al doilea s-au evidentiat doi concurenti care au reprezentat marile puncte de interes. Este vorba despre Dragos, cela mai simpatizat concurent MPFM2 si Lorena, fata care a areusit ca la final sa obtina totul prin casatoria cu George cel cu care facuse nunta in ultimul act al competitiei.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Cei doi au avut numeroase episoade in care s-au infruntat atat pe parcursul materialelor surprinse de camerele amplasate in casa de la Stefanesti, cat si in timpul emisiunilor desfasurate in direct.

Aveau insa si un punct comun. Locuiau in acelasi oras, Craiova, si se pare ca acest lucru i-a apropiat in ultima vreme mai mult decat se asteptau.

Lorena este o femeie divortata dupa decizia luata impreuna cu George de a se separa definitiv in timp ce Dragos nu-si gasise jumatatea sentimentala dupa despartirea de Cornelia, iubita lui din competitie.

Surpriza mare insa cand cei doi au publicat pe Facebook o fotografie in care par destul de intimi, stand la masa unui bar. Prietenii lor virtuali nu aveau cum sa nu fie tentati sa creada ca intre ei exista o posibila relatie sentimentala.

Fanii emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” au fost incantati si au postat comentarii, precum: „Varule, ti-ai gasit brazilianca?” sau „Sunteti foarte frumosi impreuna, trebuia sa formati un cuplu in competitie!”.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.